Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну как сказать.
И да, и нет
У меня лично нет неприязни к перекупам

Сказать что завидую им? Так это тоже тяжёлый труд.
У меня сосед до войны занимался этим
Все машины сам пылесосил, химчистил, приводил в товарный вид - в общем ничего постыдного не вижу
Может потому что я сам в продажах до войны обретался.
Оптом фирма покупала, в розницу продавала - перекупы и есть
Ещё один. Ты на вопрос то можешь ответить?

Я, як людина, у котрої багато хто в бані, спростую це твердження. Навіть в цитуванні не видно, якщо не нажати на "показати вміст, що ігнорується".
Так, яка різниця, якщо можна нажати?))

Скорее всего ты его просто ненавидишь по какой то неизвестной мне причине.
Ну например как Валера меня игнорит
Ведь причина точно есть просто не понятно
Я просто назвал его тем кем он является - немецкий иждевенец. Выехал непонятно как, уже скоро как 4 год, взрослый мужик живёт на пособие чужой страны, не работает. Понятно, что люди обижаются, когда им говорят правду, неприятную им.

То тобі "якось видно" чи ти нажимаєш, щоби побачити?
Побачив, що його процитували, і мене "виправдовують" перед ним))) Клацнув, і побачив, що він написав. Без цитування, не бачу його пости.
Доречі у мене в ігнорі всього 1 або 2 людини))) і він в їх числі. Ну просто мені не цікава його думка)

Тебе повторить вопрос? Может хватит писать простыни не по теме.

ЗЫ вопрос про перекупов
Так я ответил про перекупов и самих продавцов.

Тебе выше тоже писали что многие перекупы приводят авто к «идеальному» состоянию как внешне, так и по техничке.

За 20 лет на форуме, никого не закидывал в игнор. Иногда интересно почитать бред людей :D:D
А я не можу не реагувати на образи. Тому вирішив тих, хто намагається ображати, кидати в ігнор, щоби не витрачати свій час і нервові клітини.

Так я ответил про перекупов и самих продавцов.

Тебе выше тоже писали что многие перекупы приводят авто к «идеальному» состоянию как внешне, так и по техничке.
Я тебе конкретный вопрос задал, ты зачем мне простынь написал. Ответь конкретно.

Я тебе конкретный вопрос задал, ты зачем мне простынь написал. Ответь конкретно.
Думал что ты умеешь читать, анализировать и делать выводы из полученной информации…

А оказывается что для тебя это сложно :D :D :D

Думал что ты умеешь читать, анализировать и делать выводы из полученной информации…

А оказывается что для тебя это сложно :D :D :D
И тем не менее, что положительного в перекупах? Хоть один пункт?

А можно сказать что-то хорошее в их сторону? У тебя из-за них не остаётся шанса купить что то хорошее ниже рынка. Они все выкупают сразу. Одно дело если бы они например как площадки в Германии платили налоги, давали доп гарантию и так далее. Покупая у владельца у тебя есть шанс получить реальные ответы на вопросы о состоянии. А эти мало того что скроют все так и честно не ответят.
Ну как сказать.
Это так же как и с риелторами

Да, самые сладкие варианты они забирают.
Но тут скорее польза для тех кто свои нервы и время ценит дороже чем деньги

Лично мне никогда не решало у кого покупать - у перекупа или напрямую

А бизнесе часто купить у перекупа выгоднее чем у производителя

Оновився використанням відеореєстратора "по дєлу", вперше. В автомбіль, що їхав попереду мене впердолився чувак, що виїжджав з другорядної(з торгового центру).
Я їхав по дружину з сином, тому одразу не зупинився. За 30 хвилин приїхав на місце ДТП, повідомив пошкодувану, винуватця і поліцію, що маю відеозапис. Закинув на гуглдрайв і розшарив на перших двох.
Винуватець, молодий хлопчина з України на пассат Б5, не хотів признатись до вини, бо "нє всьо так адназначна".
Там дійсно є колізія правова, бо подія відбулась на зїзді з перехрестя з круговим рухом, за яким одразу є додатковий зїзд вправо, в ТЦ. Пані переді мною включила короткий поворотник на виїзді з кругового, хлопець подумав, що вона повертає в торгівельний центр а не їде по головній, та газанув.
Жіночка була дуже здивована, що хтось здатен на такий вчинок як я, дуже дякувала.
Хлопець, мабуть, не був щасливий що я там появився. Йому буде хрєново-на бабло попаде, пункти начислять, ще й права заберуть(українські) ну і свого пасата ремонтовать...

Вкладення

• 1000009139.webp
    1000009139.webp
    3 MБ · Перегляди: 2
Не бачу жодної правової колізії.
На з'їзді з кругу потрібно вмикати правий поворотник.
Те, що він там щось собі уявив - його проблеми.
Молодець, що витратив свій час.

Назад
Зверху Знизу