Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ти взагалі хто такий? Звідки сюди потрапив? Машина є? Яка?

Пам'ятаю тут був фанат сувіду. Той, що з діркою в голові.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:іржач:

Я фізику не винаходив. Я про фізику тільки щодо закону збереження енергії в контексті сонячної енергії запитав. Відповіді не отримав.
Электромагнетизм это раздел физики и ты постоянно, что-то новое пытаешься внести.
В любом генераторе, даже самом простом автомобильном есть регулировка тока и напряжения. С солнечнымии отдельная проблема, насколько я понимаю приходится отключать панели / менять угол либо греть сопротивления.
Я тебе писал, почитай, что такое баланс мощностей.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Полагодив тримач душу у ванній (вертикальна рейка, тримач ковзає по ній). Кілька років поламаний висів, знайти запчастину не вдавалося. Й виглядало не дуже ремонтопридатно. :D

Сьогодні подивився під новим кутом, зумів розібрати, викрутити шматок зламаного гвинта, та поїхав на пошуки заміни.
Облазив кілька місць в промозоні: там нема, там зачинено назавжди, ще десь має працювати сьогодні, але двері замкнені.

В результаті, заїхав до салону H-D, там мені й відкопали в своїх розвалах брухту те що треба.
Полагодив вдома той душ, тільки регулювання висоти не буде, бо пластиковий вкладиш розпався на атоми.

Полагодив тримач душу у ванній (вертикальна рейка, тримач ковзає по ній). Кілька років поламаний висів, знайти запчастину не вдавалося. Й виглядало не дуже ремонтопридатно. :D

Сьогодні подивився під новим кутом, зумів розібрати, викрутити шматок зламаного гвинта, та поїхав на пошуки заміни.
Облазив кілька місць в промозоні: там нема, там зачинено назавжди, ще десь має працювати сьогодні, але двері замкнені.

В результаті, заїхав до салону H-D, там мені й відкопали в своїх розвалах брухту те що треба.
Полагодив вдома той душ, тільки регулювання висоти не буде, бо пластиковий вкладиш розпався на атоми.
я так розумію, що варік купити новий тримач, ти не розглядав в принципі?

Чи можна виробити більше, ніж потрібно? Так. Що тоді станеться? Треба кудись дівати.
Только ты пропускаешь в своих рассуждениях то, что девать избыточную энергию куда-то надо мгновенно, сию секунду, а не через минуту или тем более час спустя. Это то, что тебе полветки пытается объяснить. И подумай, что случится если избыточную энергию некуда деть физически, если нет больше потребителей или аккумуляторов.

я так розумію, що варік купити новий тримач, ти не розглядав в принципі?
Як водиться, коли якась така ***ня зламалась, то її вже знято з виробництва. А якщо поставити щось інше, то при виселенні лендлорд може зарахувати як пошкодження. Тому краще тримати все з чим квартира була на момент заселення.

Доречі, цього року вже мабуть доведеться зʼїжджати. Ціни на оренду зросли ніхуйово, тому власник розіслав всім орендарям повідомлення про непродовження контракту. Це їм дозволяє обійти встановлене законом обмеження на зміну розміру орендної плати.
Сусід передомовився на днях, розказав щодо нових цифр, так що в принципі можна буде передомовитись, хоча ця квартира вже й приїлась.

Нічого, що я відос про авто в тему про політику закину?)

В цілому очікувано. Китайці на світовій монополії на рідкоземельні метали і виробництво акумуляторів виїжджають.
Про усілякі "кінематика підвіски, ходові налаштування" тощо не заморочуються. Як, в цілому, це не цікавить і сучасного рядового споживача.
Цифра 0-100 набагато цікавішою стала і запас ходу на батарейці. А, ну і кількість і діагональ дисплеїв у салоні.

обновился поездкой с Полтавы в Харьков на эвакуаторе... втягивающее реле походу пиздой накрылось. заехал на заправку, пошел поссать и вжжжжжжж а не заводицца :D ****, три часа до Харькова тарахтел вместо 1.5...

обновился поездкой с Полтавы в Харьков на эвакуаторе... втягивающее реле походу пиздой накрылось. заехал на заправку, пошел поссать и вжжжжжжж а не заводицца :D ****, три часа до Харькова тарахтел вместо 1.5...
Когда то у меня ебало реле,я не глушил на трассе.Но была ручка и заводилось с толкача.А щас эти автоматы,не прокатит.

Когда то у меня ебало реле,я не глушил на трассе.Но была ручка и заводилось с толкача.А щас эти автоматы,не прокатит.
Та ее еще растолкай попробуй. :D на стоянку с эвакуатора скатили вплотную к забору, а мне багажник открыть надо было. чуть не усрался пока подвинул на пол метра.

Электромагнетизм это раздел физики и ты постоянно, что-то новое пытаешься внести.
В любом генераторе, даже самом простом автомобильном есть регулировка тока и напряжения. С солнечнымии отдельная проблема, насколько я понимаю приходится отключать панели / менять угол либо греть сопротивления.
Де саме я щось нове про фізику намагаюсь внести?
А "гріти опори" ти теж називаєш споживачами, а не саме те, що було сказано з самого початку і на що ти оте своє твердження незрозуміло чому привів?
Трохи почало доходити, я так дивлюсь. :)

Только ты пропускаешь в своих рассуждениях то, что девать избыточную энергию куда-то надо мгновенно, сию секунду, а не через минуту или тем более час спустя. Это то, что тебе полветки пытается объяснить. И подумай, что случится если избыточную энергию некуда деть физически, если нет больше потребителей или аккумуляторов.
Пів гілки? Це хто? Хтось там з ігнору гавкає хіба що. Але вони тому і в ігнорі, бо не здатні вести дискусії без образ.
Я не сперичаюсь щодо балансу.
Я сперичаюсь геть в іншому контексті, який ви, схоже, не зрозуміли. Таке буває.

Он в Главном всех достал и теперь сюда приперся )
Для понимания - он пенс 75+
Сподіваюсь, вже немає автівки, або хоча б він на ній не їздить. Бо дивлюсь на цих німецьких пенсів інколи і думаю, що треба обмежувати вік для дозволу на керування не тільки знизу, але і зверху. :D

Не кажучи вже про право обирати політиків.

Останнє редагування:
Де саме я щось нове про фізику намагаюсь внести?
Ты говоришь, что электроэнергии может быть произведено больше, чем потреблено. Это и есть "новая" физика.
А "гріти опори" ти теж називаєш споживачами, а не саме те, що було сказано з самого початку і на що ти оте своє твердження незрозуміло чому привів?
Естественно, с точки зрения ТОЭ любой потребитель - это сопротивление (упрощенно)

Ты говоришь, что электроэнергии может быть произведено больше, чем потреблено. Это и есть "новая" физика.
Я казав, що може бути згенеровано більше, ніж потрібно. Саме в контексті першого повідомлення.
Естественно, с точки зрения ТОЭ любой потребитель - это сопротивление (упрощенно)
Ну тоді я взагалі не бачу щодо чого ти сперичаєшся.
Поясни, що саме ти намагаєшся спростувати в тому першому повідомленні.

Я казав, що може бути згенеровано більше, ніж потрібно. Саме в контексті першого повідомлення.
https://www.kharkovforum.com/threads/obnovki.4671869/page-15595#post-72123763
Я писал, что производится ровно столько, сколько и потребляется. Это технически правильное описание того, что происходит.
Ты написал, что производят больше чем потребляют.
https://www.kharkovforum.com/threads/obnovki.4671869/page-15595#post-72123776

Назад
Зверху Знизу