Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Электромагнетизм это раздел физики и ты постоянно, что-то новое пытаешься внести.Я фізику не винаходив. Я про фізику тільки щодо закону збереження енергії в контексті сонячної енергії запитав. Відповіді не отримав.
я так розумію, що варік купити новий тримач, ти не розглядав в принципі?Полагодив тримач душу у ванній (вертикальна рейка, тримач ковзає по ній). Кілька років поламаний висів, знайти запчастину не вдавалося. Й виглядало не дуже ремонтопридатно.
Сьогодні подивився під новим кутом, зумів розібрати, викрутити шматок зламаного гвинта, та поїхав на пошуки заміни.
Облазив кілька місць в промозоні: там нема, там зачинено назавжди, ще десь має працювати сьогодні, але двері замкнені.
В результаті, заїхав до салону H-D, там мені й відкопали в своїх розвалах брухту те що треба.
Полагодив вдома той душ, тільки регулювання висоти не буде, бо пластиковий вкладиш розпався на атоми.
Только ты пропускаешь в своих рассуждениях то, что девать избыточную энергию куда-то надо мгновенно, сию секунду, а не через минуту или тем более час спустя. Это то, что тебе полветки пытается объяснить. И подумай, что случится если избыточную энергию некуда деть физически, если нет больше потребителей или аккумуляторов.Чи можна виробити більше, ніж потрібно? Так. Що тоді станеться? Треба кудись дівати.
Як водиться, коли якась така ***ня зламалась, то її вже знято з виробництва. А якщо поставити щось інше, то при виселенні лендлорд може зарахувати як пошкодження. Тому краще тримати все з чим квартира була на момент заселення.я так розумію, що варік купити новий тримач, ти не розглядав в принципі?
Он в Главном всех достал и теперь сюда приперся )Ти взагалі хто такий? Звідки сюди потрапив? Машина є? Яка?
Можна йти в президентипенс 75+
Нічого, що я відос про авто в тему про політику закину?)
Когда то у меня ебало реле,я не глушил на трассе.Но была ручка и заводилось с толкача.А щас эти автоматы,не прокатит.обновился поездкой с Полтавы в Харьков на эвакуаторе... втягивающее реле походу пиздой накрылось. заехал на заправку, пошел поссать и вжжжжжжж а не заводицца****, три часа до Харькова тарахтел вместо 1.5...
Та ее еще растолкай попробуй.Когда то у меня ебало реле,я не глушил на трассе.Но была ручка и заводилось с толкача.А щас эти автоматы,не прокатит.
Думаешь это только для небожителей? Давно уже все в открытом доступе.Давно изучал бюджет?
Де саме я щось нове про фізику намагаюсь внести?Электромагнетизм это раздел физики и ты постоянно, что-то новое пытаешься внести.
В любом генераторе, даже самом простом автомобильном есть регулировка тока и напряжения. С солнечнымии отдельная проблема, насколько я понимаю приходится отключать панели / менять угол либо греть сопротивления.
Пів гілки? Це хто? Хтось там з ігнору гавкає хіба що. Але вони тому і в ігнорі, бо не здатні вести дискусії без образ.Только ты пропускаешь в своих рассуждениях то, что девать избыточную энергию куда-то надо мгновенно, сию секунду, а не через минуту или тем более час спустя. Это то, что тебе полветки пытается объяснить. И подумай, что случится если избыточную энергию некуда деть физически, если нет больше потребителей или аккумуляторов.
Сподіваюсь, вже немає автівки, або хоча б він на ній не їздить. Бо дивлюсь на цих німецьких пенсів інколи і думаю, що треба обмежувати вік для дозволу на керування не тільки знизу, але і зверху.Он в Главном всех достал и теперь сюда приперся )
Для понимания - он пенс 75+
Ты говоришь, что электроэнергии может быть произведено больше, чем потреблено. Это и есть "новая" физика.Де саме я щось нове про фізику намагаюсь внести?
Естественно, с точки зрения ТОЭ любой потребитель - это сопротивление (упрощенно)А "гріти опори" ти теж називаєш споживачами, а не саме те, що було сказано з самого початку і на що ти оте своє твердження незрозуміло чому привів?
Я казав, що може бути згенеровано більше, ніж потрібно. Саме в контексті першого повідомлення.Ты говоришь, что электроэнергии может быть произведено больше, чем потреблено. Это и есть "новая" физика.
Ну тоді я взагалі не бачу щодо чого ти сперичаєшся.Естественно, с точки зрения ТОЭ любой потребитель - это сопротивление (упрощенно)
https://www.kharkovforum.com/threads/obnovki.4671869/page-15595#post-72123763Я казав, що може бути згенеровано більше, ніж потрібно. Саме в контексті першого повідомлення.