Статус: Офлайн
Повідом.: 28191
Повідом.: 28191
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сам уважно читай.
Я польські змі читаю.

27 086 nowych przypadków koronawirusa potwierdzono w piątek. Zmarło 445 osób - to najwyższy dzienny bilans zgonów od początku pandemii. Koronawirusa w Polsce potwierdzono już u blisko pół miliona osób, prawie 300 tysięcy osób właśnie jest zakażonych SARS-CoV-2. W szpitalach jest wykorzystywanych ponad 1700 respiratorów (o 88 więcej niż dobę wcześniej), a ponad 19 tysięcy "łóżek COVID-19" jest zajętych (+335). Zobacz mapę zakażeń i najnowsze dane Ministerstwa Zdrowia.
А ты внимательно почитай. "С" ковид напочему-то числится 445. Может, ты новости от начала октября читаешь?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"Z powodu COVID-19 zmarło 58 osób, natomiast z powodu współistnienia COVID-19 z innymi schorzeniami zmarło 387 osób.
Liczba zakażonych koronawirusem: 493 765/7287 (wszystkie pozytywne przypadki/w tym osoby zmarłe)."
Ministerstwo Zdrowia"58 человек умерли из-за COVID-19, а 387 человек умерли из-за сосуществования COVID-19 с другими заболеваниями.
Количество зараженных коронавирусом: 493765/7287 (все положительные / включая умерших)."
Ministerstwo Zdrowia
@MZ_GOV_PL
Ти від всіх смертей радієш, чи лише коли поляки вмирають?
читай уважно, троль.

Парикмахерша моя заболела. Теперь около месяца ходить мне нестриженнойТи від всіх смертей радієш, чи лише коли поляки вмирають?
читай уважно, троль.
.
(.
Парикмахерша моя заболела. Теперь около месяца ходить мне нестриженной.
Вот что значит контактная работа(.
Потом моя парикмахер в июле с трудом исправила прическу на нормальную 

Вот что -то не хочется второй карантинЯ весной 2 месяца не мог постичься. Потом товарищ купил машинку и в мае таки всех постриг, как умелПотом моя парикмахер в июле с трудом исправила прическу на нормальную
![]()

Вот что -то не хочется второй карантин![]()
И третий минимум, а то и четвертый 
Я весной 2 месяца не мог постичься. Потом товарищ купил машинку и в мае таки всех постриг, как умелПотом моя парикмахер в июле с трудом исправила прическу на нормальную
![]()

О да, русское до последней извилины.Есть русское слово экспонент
Вы 13 страниц сретесь из-за того, с чем хуй поспоришь? Да у вас ещё запущеней, чем казалось.Ну канеш, интереснее же 3000 страниц переругиваться из-за того, кто кого считает ебанатом. А обсуждение того, с чем хуй поспоришь - канеш говно и засрало, хыхы.

Стоп... так значит 3мм волос по всей голове - это ненормальная причёска??![]()

Да? Тогда лучше слушай жену)

Не... Ну как-то же "обходит" статью 64 Конституции, запрет ехать("права і свободи людини і громадянина") водителю под "кирпич"?а вот хрен тебе. ст.64 конституции четко оговаривает исключения.. но чрезвычайное положение Украина не введет никогда - соотв. все эти "комендантские дни", анонсированные деятелями МОЗ - противозаконны.
Так что - обломятся.

"...карантин - адміністративні та медико-санітарні заходи, що застосовуються для запобігання поширенню особливо небезпечних інфекційних хвороб;"
"...Стаття 29. Карантин
Карантин встановлюється та вiдмiняється Кабiнетом Мiнiстрiв України.
Питання про встановлення карантину порушує перед Кабiнетом Мiнiстрiв України центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної полiтики у сферi охорони здоров'я, за поданням головного державного санiтарного лiкаря України.
У рiшеннi про встановлення карантину зазначаються обставини, що призвели до цього, визначаються межi територiї карантину, затверджуються необхiднi профiлактичнi, протиепiдемiчнi та iншi заходи, їх виконавцi та термiни проведення, встановлюються тимчасовi обмеження прав фiзичних i юридичних осiб та додатковi обов'язки, що покладаються на них, пiдстави та порядок обов'язкової самоiзоляцiї, перебування особи в обсерваторi (обсервацiї), госпiталiзацiї до тимчасових закладiв охорони здоров'я (спецiалiзованих шпиталiв). Карантин встановлюється на перiод, необхiдний для лiквiдацiї епiдемiї чи спалаху особливо небезпечної iнфекцiйної хвороби. На цей перiод можуть змiнюватися режими роботи пiдприємств, установ, органiзацiй, вноситися iншi необхiднi змiни щодо умов їх виробничої та iншої дiяльностi."
просто некоторым "полякам" нехуй выебываться на "чехов"
Почему же тогда немцы у вас такие хорошие тесты не закупили, а юзают свои с 30% ложноотрицательныхУ нас ложноотрицательный, вызванных неправильным взятием мазка или его хранением - 10%. А у вас - 40, и хуй пойми, почему. Не к месту ты турка вспомнил![]()