Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
А ты внимательно почитай. "С" ковид на
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
почему-то числится 445. Может, ты новости от начала октября читаешь?

"Z powodu COVID-19 zmarło 58 osób, natomiast z powodu współistnienia COVID-19 z innymi schorzeniami zmarło 387 osób.

Liczba zakażonych koronawirusem: 493 765/7287 (wszystkie pozytywne przypadki/w tym osoby zmarłe)."
"58 человек умерли из-за COVID-19, а 387 человек умерли из-за сосуществования COVID-19 с другими заболеваниями.

Количество зараженных коронавирусом: 493765/7287 (все положительные / включая умерших)."
Ministerstwo Zdrowia
@MZ_GOV_PL

Ти від всіх смертей радієш, чи лише коли поляки вмирають?
читай уважно, троль.
Парикмахерша моя заболела. Теперь около месяца ходить мне нестриженной :(.
Вот что значит контактная работа :((.

Парикмахерша моя заболела. Теперь около месяца ходить мне нестриженной :(.
Вот что значит контактная работа :((.

Я весной 2 месяца не мог постичься. Потом товарищ купил машинку и в мае таки всех постриг, как умел :D Потом моя парикмахер в июле с трудом исправила прическу на нормальную :D:D:D

Я весной 2 месяца не мог постичься. Потом товарищ купил машинку и в мае таки всех постриг, как умел :D Потом моя парикмахер в июле с трудом исправила прическу на нормальную :D:D:D
Вот что -то не хочется второй карантин :(

Стоп... так значит 3мм волос по всей голове - это ненормальная причёска?? :(

Есть русское слово экспонент
О да, русское до последней извилины.
Рост экспоненциальный, а функция соответсвующая ему "показательная". Внезапно.
Заимствовать надо до конца, а не через ****.

Ну канеш, интереснее же 3000 страниц переругиваться из-за того, кто кого считает ****атом. А обсуждение того, с чем *** поспоришь - канеш ****о и ******о, хыхы.
Вы 13 страниц сретесь из-за того, с чем *** поспоришь? Да у вас ещё запущеней, чем казалось. :D

5de2f13a4f1f24cd.webp

Вау!!! Подтягиваются свидетели прав Конституции!!! :ги:

а вот хрен тебе. ст.64 конституции четко оговаривает исключения.. но чрезвычайное положение Украина не введет никогда - соотв. все эти "комендантские дни", анонсированные деятелями МОЗ - противозаконны.

Так что - обломятся.
Не... Ну как-то же "обходит" статью 64 Конституции, запрет ехать("права і свободи людини і громадянина") водителю под "кирпич"?:незнаю:
И не Законом Украины, а постановлением КМ Украины:незнаю:
Проконсультируйте:D

P.s.
"...карантин - адміністративні та медико-санітарні заходи, що застосовуються для запобігання поширенню особливо небезпечних інфекційних хвороб;"

"...Стаття 29. Карантин

Карантин встановлюється та вiдмiняється Кабiнетом Мiнiстрiв України.

Питання про встановлення карантину порушує перед Кабiнетом Мiнiстрiв України центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної полiтики у сферi охорони здоров'я, за поданням головного державного санiтарного лiкаря України.

У рiшеннi про встановлення карантину зазначаються обставини, що призвели до цього, визначаються межi територiї карантину, затверджуються необхiднi профiлактичнi, протиепiдемiчнi та iншi заходи, їх виконавцi та термiни проведення, встановлюються тимчасовi обмеження прав фiзичних i юридичних осiб та додатковi обов'язки, що покладаються на них, пiдстави та порядок обов'язкової самоiзоляцiї, перебування особи в обсерваторi (обсервацiї), госпiталiзацiї до тимчасових закладiв охорони здоров'я (спецiалiзованих шпиталiв). Карантин встановлюється на перiод, необхiдний для лiквiдацiї епiдемiї чи спалаху особливо небезпечної iнфекцiйної хвороби. На цей перiод можуть змiнюватися режими роботи пiдприємств, установ, органiзацiй, вноситися iншi необхiднi змiни щодо умов їх виробничої та iншої дiяльностi."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У нас ложноотрицательный, вызванных неправильным взятием мазка или его хранением - 10%. А у вас - 40, и *** пойми, почему. Не к месту ты турка вспомнил :D
Почему же тогда немцы у вас такие хорошие тесты не закупили, а юзают свои с 30% ложноотрицательных :незнаю:

Ура! Короновирус побежден! За последнюю неделю количество ежедневно выздоравливающих людей в Киеве и Харькове увеличилось в восемь раз, в Одессе - вообще в пятнадцать!

Переболевшие, ну и просто, кто в теме: у вас или у знакомых, родственников было ухудшение через примерно неделю?

Переболевшие, ну и просто, кто в теме: у вас или у знакомых, родственников было ухудшение через примерно неделю?

Да, ребенок переболел, несколько дней нормально было, потом кашель внезапно появился, сделали рентген оказалось пневмония.

Назад
Зверху Знизу