Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коломойський - під варту!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Все інкрімінують Коломойському, а його доляшник Боголюбов що - зовсім не при ділах ?... Якось це дивно виглядає. Непрофесійно мінімум. Якщо взагалі серйозно ставитися до цього цирка.

мосейчучка вылезла своего патрона защищать, такая "патриотка", "за Украину". мерзко от всех их. одни деньги на уме.

Так смішно))))
Жодне згадування в будь-якому сенсі, окрім істеричного захвату, Зе і команди (з якої, доречі, і пан Ко)), не обійдеться без відповіді - "а По? Такий же.") Де ж логіка? Навпаки порохоботам можно, все ок, логіка не порушується. Але отак... Ну дійсно. Зе ж вибрали тому, що По хуйовий, з ніхуясобі результатом 75Х25)), а тут така хуйня.
- Зе краде!
- і По крав!

Зе бреше!
- і По брехав!

- Квартал!
- липецька фабрика!
Ну ви зрозуміли:D
Так шо ж тоді народ вибрав?
(За те, що вже й термін президентства Зе добігає кінця, а і досі згадують По, я взагалі мовчу)))
А пінчуки, ахметови, боголюбови і тд так і не сидять. Ну і По, звісно, теж)))

обісралось українське кривосуддя та ваше однооке бачення.
Коріння збагачення що Овоча, що Коломойського, що Медведчука, що Порошенка лежить абсолютно в одній площині: це використання влади в особистих интересах за допомогою будування схем, контролю потоків та сприяння корупції, які і є справжнім джерелом для будівлі бізнесу або утворення статків.
Якщо є інакше, чекаємо подробну історію в деталях фантастичного збагачення Петра Олексійовича.
радует, что Зеленский эти схемы сломал и коррупция осталась в прошлом. Все сейчас честно и открыто)

радует, что Зеленский эти схемы сломал и коррупция осталась в прошлом. Все сейчас честно и открыто)
кажуть, що керівництво Байдена поставило кабінетам Зеленського ультиматум для продовження військової підтримки: дорожню карту заходів посилення боротьби із корупцією... :незнаю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
кажуть, що керівництво Байдена поставило кабінетам Зеленського ультиматум для продовження військової підтримки: дорожню карту заходів посилення боротьби із корупцією... :незнаю:
Может, бездетных нужно выбирать, с гарантией, что детей и не будет? :)

Может, бездетных нужно выбирать, с гарантией, что детей и не будет? :)
угу тоді там з"являться масажистки, фотографи та водії :D власне, ми і так це спостерігаємо... потрібне формування органу накшталт ФБР (НАБУ чи ще якось) яке мало б мандат на розслідування діяльності любого держслужбовця та його родини, а у трудовому контракті зі службовцем параграф, що він вона не проти розслідування його діяльності на протязі 10 (умовно) років та понесення карної відповідальності, якщо провина буде визнана. але звичайно, простих рішень не існує... але і кейс України - не такий вже унікальний, щоб його не можна було б подолати, тим більше, що підтримка знизу є. ну і звичайно, починати потрібно з себе...

очень жаль, что такой весёлый, коммуникабельный дядька всего навсего обычный делец, которому плевать на всех и на ту страну, с помощью которой он стал тем, кем стал.. честно говоря , он мне раньше был симпатичен как персона, он сильно выделялся из всех в Украине в частности.
А кацапам тоже нравится веселый и шутливый хуйло. Совпадение? Я о психологии, если что.

я уже не знаю, какие нам ультиматумы нужны. Если даже полномасштабное вторжение не на всех повлияло в этом вопросе...

А кацапам тоже нравится веселый и шутливый хуйло.
только внешне он урод уродом. Всегда удивляло, почему его считают секс-символом? Даже Сталин, Гитлер, Хусейн, бен Ладен на порядок симпатичнее (по крайней мере судя по их фоткам в молодости)

я уже не знаю, какие нам ультиматумы нужны. Если даже полномасштабное вторжение не на всех повлияло в этом вопросе...
лише страх невідворотнього покарання (бажано з конфіскацією).... а шо їм вторгнення? західніше Валок війни вже немає :(... держава працює, струм грошей може ще більше став...

А кацапам тоже нравится веселый и шутливый хуйло. Совпадение? Я о психологии, если что.

Сравнил обезьяну с тигром. Коломойским - умный, реализовавший себя мужик, а хуйло володя- чмо по жизни, которого в свет вывели люди, все дали, а он вместо того чтобы радоваться жизни, стал всем вокруг только гадить...тут сравнение даже не уместно двух этих персонажей.

Потому что десятилетия отрицательного отбора в стиле "а це під помідорчики!" сделали свое дело: честные люди не могут попасть в управленцы сколь-нибудь высокого уровня. Потому что не воруют и не заносят.

Сравнил обезьяну с тигром. Коломойским - умный, реализовавший себя мужик, а хуйло володя- чмо по жизни, которого в свет вывели люди, все дали, а он вместо того чтобы радоваться жизни, стал всем вокруг только гадить...тут сравнение даже не уместно двух этих персонажей.
Умный, реализовавший себя - но ведь именно таким до некоторых пор казался и бункерный карлик. Вы же не будете с этим спорить?

только внешне он урод уродом. Всегда удивляло, почему его считают секс-символом? Даже Сталин, Гитлер, Хусейн, бен Ладен на порядок симпатичнее (по крайней мере судя по их фоткам в молодости)
Это может быть следствием "ореола" - когнитивного искажения. Плюс парочка фото с голым торсом, ну вы поняли.

Умный, реализовавший себя - но ведь именно таким до некоторых пор казался и бункерный карлик. Вы же не будете с этим спорить?
достаточно его биографию почитать и послушать людей, которые его так или иначе знали, и всё станет ясно... его всю жизнь тянул кто то, а потом он просто стал вором, дорвавшись до вершины власти.

Назад
Зверху Знизу