Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коломойський - під варту!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
штаты давно на Беню нацелились, видно Зелю прижали за яйца
Бєня ж в штатах на вишивал! Там він давно під слідством. Питання в тому - нащо його не видають, а тут судити збираються... Якийсь дивний хід.

пока заставу платить не будут. Со слов адвоката - будет апелляция на данное решение суда..

Как к чему? С вещами, и в тюрьму. . Там ща подельники сдадут . А пеца тюрьмы боица)).
Які нахуй "падєльнікі"? Пєтя - це той чувак, який, за вашою думкою - віджав банк у Коломойського.
І тут я вимушений задати це риторичне питання: шо ти, блядь, несеш, нахуй? :рл:

Бєня ж в штатах на вишивал! Там він давно під слідством. Питання в тому - нащо його не видають, а тут судити збираються... Якийсь дивний хід.
Може сховали, щоб не видавати? Цікаво, що буде далі..

Пєтя - це той чувак, який, за вашою думкою - віджав банк у Коломойського.
За это ему срок скосят, будет смягчающее обстоятельства. Ти слово отжал, это нормально. Ты успокойся, будешь его навещать, передачки передавать, конхветы)))

За это ему срок скосят, будет смягчающее обстоятельства. Ти слово отжал, это нормально. Ты успокойся, будешь его навещать, передачки передавать, конхветы)))
Забиваймось - ви знову обісретесь :) Як і 60+ разів до того.

Забиваймось - ви знову обісретесь :) Як і 60+ разів до того.
обісралось українське кривосуддя та ваше однооке бачення.
Коріння збагачення що Овоча, що Коломойського, що Медведчука, що Порошенка лежить абсолютно в одній площині: це використання влади в особистих интересах за допомогою будування схем, контролю потоків та сприяння корупції, які і є справжнім джерелом для будівлі бізнесу або утворення статків.
Якщо є інакше, чекаємо подробну історію в деталях фантастичного збагачення Петра Олексійовича.

Этот цирк всего-лишь для того, чтоб Коломойского США не выдавать. Якобы он у нас под следствием, смотрите, даже вот в СИЗО сел на 2 месяца. С чего бы Бене не внести вдруг залог, а отправиться в СИЗО?
Приурочено к скорому приезду Зели на сессию ООН.
Комедия для лохтората.

обісралось українське кривосуддя та ваше однооке бачення.
Бля, що вам знов нетак? Звідки кривосуддя? Все ж як ви хотіли - Зєля усим судам піздюлєй роздав, і конституційному і верховному.
Весна прийшла - сажали-заморились.
Звідки кривосуддя?
А... це все пиздьож? Нє, ну не може бути такого. О! Я знаю чого так! Бо справи - ... сфаль... си... фі... ко...ва...ні? ні? А може так? 60+ досудових і всі на смітник... серйозно, суди винуваті?

Бля, що вам знов нетак? Звідки кривосуддя? Все ж як ви хотіли - Зєля усим судам піздюлєй роздав, і конституційному і верховному.
Весна прийшла - сажали-заморились.
Звідки кривосуддя?
А... це все пиздьож? Нє, ну не може бути такого. О! Я знаю чого так! Бо справи - ... сфаль... си... фі... ко...ва...ні? ні? А може так? 60+ досудових і всі на смітник... серйозно, суди винуваті?
ну зі сцени Майдану протягом трьох місяців лунали звинувачення в бік страшної злочинної влади, були розстріли, а після перемоги топ п'ятірці дали втекти, а для жодного з поплічників не настало ніяких юридичних наслідків.
Так що, виходить що всі звинувачення були надумані або звальсіфіковані?

Якщо не зраджує пам'ять, цей добродій активно розганяв тезу про розкрадання гуманітарки й західної зброї в Україні.
от него такого не слышал. он говорил про Ярмака, мол русский агент и недоволен руководством Украины часто, а так, не знаю кто он из себя. живёт вроде бы в США, мониторит ситуацию оттуда.

Назад
Зверху Знизу