alex444
staff (вахтьор)
- Повідом.
- 41795

а то придёт Дозор и всех к стенке поставитТак, аташлі от Йулі все нахуй!!!))

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а то придёт Дозор и всех к стенке поставитТак, аташлі от Йулі все нахуй!!!))
Народу дали змогу через ОСМД керувати будинком. І там жопа. Бережи Боже країну від такого керівництва!брати владу народу. Але це потрібно було робити ще у 2015 році.....
Петя, это тот чувак который с медведчуком фокусы проварачивал вокруг трубопроводаПєтя - це той чувак, який, за вашою думкою - віджав банк у Коломойського.
ну.... теза більшовиків, що "кухарка может управлять государством" - абсурд. Але Ви ж бачите, що професійні політики (що в нас, в Україні - синонім "вор"-а) - лобіюють насамперед СВОЇ інтереси, а потім вже - державні. До влади лізуть, щоб збагатитись.Народу дали змогу через ОСМД керувати будинком. І там жопа. Бережи Боже країну від такого керівництва!
Шо тобі знов не так. Вже ж взяли. Разів надцять. Крайній от нещодавно. 75, всі президенти, злочинці сядуть. Балувана ви, Галю.брати владу народу. Але це потрібно було робити ще у 2015 році.....
І шо? Провернув хоч?Петя, это тот чувак который с медведчуком фокусы проварачивал вокруг трубопровода
а как же. Кстати, вышеуказанный Сеня так и заявил, что, грубо говоря, из - за трубы покинул пост премьераІ шо? Провернув хоч?
Аймаладєц!!!а как же.
взяли ОДИН лише раз - у 2014. Й кому віддали? харизматичнй особі, яка перше, що зробила - посунула ВСІХ, хто їй цю владу на тарілочці підніс.... И я не о торпеде из 90-х с нулём мозгов - этого быка как раз во власть вдвинули.. Вже ж взяли. Разів надцять
Ты его в этом поддерживаешь?Аймаладєц!!!
а как же. Кстати, вышеуказанный Сеня так и заявил, что, грубо говоря, из - за трубы покинул пост премьера
netname: CZ-SPCOMТы его в этом поддерживаешь?
А нахуя віддавали, якщо вже взяли?взяли ОДИН лише раз - у 2014. Й кому віддали? харизматичнй особі, яка перше, що зробила - посунула ВСІХ, хто їй цю владу на тарілочці підніс.... И я не о торпеде из 90-х с нулём мозгов - этого быка как раз во власть вдвинули.
ВАЮ. :/Так хто кращий - Сєня чт Петя???
Та хто я такий? Якби мені з цього обломилось би - підтримав би до ворожки не ходи)))Ты его в этом поддерживаешь?
И? Где в правилах написано, что писать можно только из Харькова?netname: CZ-SPCOM
descr: Ing. Petr Sramek - SPCom, Cernilov
country: CZ
это ХАРЬКОВСКИЙ форум, вообще-то.
аморфна маса виборців.... плюс харізма олігарха, якому віддали булавуА нахуя віддавали, якщо вже взяли?
Щоб знов віддати? Та ну нах. Зітреться до дірок та доля. Нехай вже хтось один носить)))ВАЮ. :/
ps
верить - нельзя никому. Брать судьбу в свои руки....
ну, если тебе ТВОЯ мораль позволяет,И? Где в правилах написано, что писать можно только из Харькова?
Так в нас що тепер - виборці змінились? Харизма діло таке... ))аморфна маса виборців.... плюс харізма олігарха, якому віддали булаву![]()