Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коломойський - під варту!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Народу дали змогу через ОСМД керувати будинком. І там жопа. Бережи Боже країну від такого керівництва!
ну.... теза більшовиків, що "кухарка может управлять государством" - абсурд. Але Ви ж бачите, що професійні політики (що в нас, в Україні - синонім "вор"-а) - лобіюють насамперед СВОЇ інтереси, а потім вже - державні. До влади лізуть, щоб збагатитись.

. Вже ж взяли. Разів надцять
взяли ОДИН лише раз - у 2014. Й кому віддали? харизматичнй особі, яка перше, що зробила - посунула ВСІХ, хто їй цю владу на тарілочці підніс.... И я не о торпеде из 90-х с нулём мозгов - этого быка как раз во власть вдвинули.

взяли ОДИН лише раз - у 2014. Й кому віддали? харизматичнй особі, яка перше, що зробила - посунула ВСІХ, хто їй цю владу на тарілочці підніс.... И я не о торпеде из 90-х с нулём мозгов - этого быка как раз во власть вдвинули.
А нахуя віддавали, якщо вже взяли?

И? Где в правилах написано, что писать можно только из Харькова?
ну, если тебе ТВОЯ мораль позволяет, сбежав эмигрировав из страны, лезть обсуждать её внутренние дела... ради бога. Но и мне-пользовател. никто не мешает послать к матери иностранца.
Я -админ - ограничил бы вообще доступ по геоIP, "только для украинцев", но хозяин форума - против. Всё пытается соблюдать видимость "никакой цензуры". :/

Назад
Зверху Знизу