Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А вот что пишут у нас: с 2024 г. "Польские власти увеличивают выплаты на детей, которые могут получать и украинцы. Размер ежемесячного пособия "500+" (500 злотых) увеличат до 800 злотых (7100 грн)."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Поэтому непонятно, какие выплаты поляки прекратят. Возможно речь идет о компенсации для тех, кто принимает к себе на постой украинцев :незнаю:

В одній торгівельній хіжині з модним німецьким названієм на тросніковій криші чула власними вухами: самІ пусь работають, ми сюда атдихать приєхалі! 🤦‍♀️😁
Брешуть. Самі потайки ночами працюють :-)

Так Moran то "офіційний" представник Сенату, Конгресу та Держдепу в одному лиці :-)

Може, навіть, сам Байден... Але це не точно...
Тоді ми спасєни...я йому ще погони моряцькі торчу, але поки шо шарабан в те поселення не їде😳
Драсьті... це від слова саванна... місцевість африканська, де звірушки всякі мирно пасуться, поки ми їх стрілами зі снодійним на наконечнику не лупонем😳

Штат Жоржія? Знаю знаю...аякже... кіно ще таке було, люде казали😳
Але як мені без юфою тудой дістатися?🤷‍♀️
А через паркан.
А спитають - кажи - заблукала, в iншу Грузiю мандрувала. :D

Распоряжаемся мы, а Ваша роль, правильно посчитать сколько мы потратили. Ну и за ритмичностью переводов следить. :-)
"Сидящий у полноводной реки не умрёт от жажды". Древний китайский народный пословиц.

P.S. Я соглашусь только на роль распределителя средств.

• Це смішно!
Реакції: KRAK
Назад
Зверху Знизу