Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Отакої...знову хворум зачиняють?‍♀️
З такими справами я на наш саванновський уйду окончатєльно?‍♀️

Останнє редагування:
Від січня 2024 року українці у Польщі можуть перестати отримувати виплати.

Про це заявив речник Уряду Пьотр Мюллер. За його словами, “положення є тимчасовими й втрачають чинність на початку наступного року. Ніщо не є постійним — лише на час збройного конфлікту, а положення просто втрачають чинність”

Мюллер додав, що наразі немає рішення про продовження цих положень про фінансову підтримку українських біженців. На його думку, допомога не буде розширена значною мірою. "Зараз про конфлікт більше відомо, ми знаємо, які лінії суперечки і які є можливості міжнародної допомоги, все міжнародне товариство має бути активніше залучене, і все”.
Это очередная хрень или правда? В Польше около миллиона беженцев, на секундочку...

Хто ТУТ знає відовідь??‍♀️
Так "поляки" должны знать. Почему я по Чехии, все знаю, хоть и не беженец :D У меня просто много знакомых поляков. Я интересуюсь из гуманитарных соображений, а не из личных

Это очередная хрень или правда? В Польше около миллиона беженцев, на секундочку...
Коненчо правда. Поляки это первые *****асы после *****ов. Только *****ы с ними бежали впереди паровоза браться.

И все получают выплаты сейчас?
Та нема там виплат ніяких...лише на дітей до 18 і може шось пенсам + проживання с харчуванням безліміт для них же, іншим - 4 міс і арбайтен?‍♀️

Так "поляки" должны знать. Почему я по Чехии, все знаю, хоть и не беженец :D У меня просто много знакомых поляков. Я интересуюсь из гуманитарных соображений, а не из личных
Поки на рівні болтовні, а далі хз?‍♀️

?
Ну, ещё общество защиты животных жалобы рассматривает.
В углу плакал Паниковский. – Отдайте мне мои деньги, – шепелявил он, – я совсем бедный! Я год не был в бане. Я старый. Меня девушки не любят.
– Обратитесь во Всемирную лигу ****уальных реформ, – сказал Бендер. – Может быть, там помогут.

Та понятия не имею..вроде получали неработоспособные все. Не в курсе, я не в Польше. Выплаты работоспособным отменили почти все. Исключение точно Германия. Но чтобы отменить выплаты инвалидам, матерям с детьми и т.д. - этого не было нигде

многие ж уже почти 2 года на чужбине, как бы пора вливаться в общество и приносить ему пользу и себя обеспечивать.
Никуда они не денутся - платили, платят и будут платить! (с)

За эти копейки я пахать не собираюсь! (с)

Назад
Зверху Знизу