Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
В Берліні прописують берлінер, в Парижі - ?, а в Африці - фіговий листочок :-)
Папрашу не обіжать мою малу прийомну родіну! В нас конєшно не столиці, але дохтор Айболіт прописує всьо шо тре! Я б показала наші модні баночки для "pipi"
, але наразі фоток немає, вибачте, наступного разу?
Та я без бороды двигаюсь. То наша собеседница на повышенную волосатость жаловалась. :D
Та вищіпала я її вже давно, а ви все попрікаєте?‍♀️

Папрашу не обіжать мою малу прийомну родіну! В нас конєшно не столиці, але дохтор Айболіт прописує всьо шо тре! Я б показала наші модні баночки для "pipi"
, але наразі фоток немає, вибачте, наступного разу?

Та вищіпала я її вже давно, а ви все попрікаєте?‍♀️
...невже у вашому селі недоступні послуги отого...шугаринга??

Кому нужна работа. Находится между Берлином и Потсдамом. Ну по карте по крайней мере.

От якби ще юфою хтось оформив, да? Ну которий не бивший шпіон под прикриттям...?
Никакой я не шпион.
Если у шпиона есть прикрутие, значит он уже не шпион.
Шпионы бывшие не бывают.

Никакой я не шпион.
Если у шпиона есть прикрутие, значит он уже не шпион.
Шпионы бывшие не бывают.
Та я зрозуміла вже шо нє свєтіт?
Вовсе нед. Я наверное последний романтик. :збентежений:
Ахаха масса KRAK, у вас у слові "прагматик" 7 помилок?

та что ж тогда люди жалуются на немецкую медицину, когда при простуде не выписывают, каплей, сиропов, таблеток и пару штук антибиотиков?
Это хорошо, что жалуются.
Если пациент не жалуется, значит он умер. :D

та что ж тогда люди жалуются на немецкую медицину, когда при простуде не выписывают, каплей, сиропов, таблеток и пару штук антибиотиков?
Вони всюди жалуються на це, де б не були?‍♀️ Нашого Айболіта бєшені бабки теж задовбують бесконєчними давлєніями, аналізами потому шо соплі і т. д . А я от повадилась босяка ходити і у ставку бовтатись для підвищення імунітета.... ну і жаб на вечерю наловити канєш... но жаби - це вторічно?

Вкладення

• IMG_20.webp
    IMG_20.webp
    4.3 КБ · Перегляди: 44
Вони всюди жалуються на це, де б не були?‍♀️ Нашого Айболіта бєшені бабки теж задовбують бесконєчними давлєніями, аналізами потому шо соплі і т. д . А я от повадилась босяка ходити і у ставку бовтатись для підвищення імунітета.... ну і жаб на вечерю наловити канєш... но жаби - це вторічно?
...бешені бабки повинні бути іншими,а не тими ,з якими ти живеш?

Назад
Зверху Знизу