Это называется - неспівставні втрати.Четверть миллиона, если грубо. (262460 хорошіхруських)
Нормально.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это называется - неспівставні втрати.Четверть миллиона, если грубо. (262460 хорошіхруських)
Не верит в ЗСУ? Как так?писала на форуме, что выставила квартиру на продажу
У Тори и спрашивайте.Не верит в ЗСУ? Как так?
Запрошуємо в Прикарпаття.У Тори и спрашивайте.
Я не собираюсь за других выдумывать и истерить.
Странно, что комиссия по декоммунизации его стороной обходитНадо писать петицию в мерию , чтобы снесли. Просто так, без обращения населения, дерева не спилят в городе, не то , чтобы распоряжаться по своему хотению мостом со скульптурами.
Потому, что пока идёт война в Украине, хуйло не полезет на страны НАТЫ....А на каком основании страны блока оказывают нам военную помощь?
Не на том ли, что мы его потенциальный член?
Насколько я понимаю, в эту комиссию, как и во все службы, комиссии города, надо хотя бы обратиться с заявлением, письмом, жалобой. И только тогда комиссия вынесет это на обсуждение и голосование.Странно, что комиссия по декоммунизации его стороной обходит
Возможно, там как-то конструктив моста связан![]()
Не факт, не факт ... Нарву можуть "ізнутрі" взяти. Як в Криму. І погнали ...Потому, что пока идёт война в Украине, хуйло не полезет на страны НАТЫ....
Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.Хто тобі сказав, що мені насрати, блядь, і що "моїх" не торкнулося ? Від твого скиглення хуйло не перестане разом зі своєю сворою вбивати. Що ти пропонуєшь, блядь, у відповідь на його "в конституцію Московії записані такі-то області" і ви повинні їх віддати ? Скажи чітко, що ? Що ти хочешь запропонувати, окрім капітуляції, щоб твоя квартира збереглась і "твої" люди ? Озвуч, блядь. І які гарантії ти і "твої" люди отримають на подальше ?
Мені-то в будь-якому випадку кінець -- виписка з банка - а там "На русоріз", "Бити, а не нити", "На ЗСУ" .... всі ці роки. Ну, а ти то зберегтися розраховуєшь, я бачу, разом з хатою своєю.
Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.Не факт, не факт ... Нарву можуть "ізнутрі" взяти. Як в Криму. І погнали ...
Все відпрацьовано.
Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.
Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.
Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.
Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.
Можеш не відповідати. В ігнор.
Про Крим теж так думали. Що є ж здоровий глузд. Але "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків все вирішили за всіх. І закрутилося ...Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.
З кацапо помийки.Политолог Борис Межуев: Мир на Украине будет заключен по корейскому сценарию
«Я по-прежнему считаю, что конфликт завершится по "корейскому сценарию" — возможно, с определенными оговорками. Это единственный реальный вариант, даже несмотря на успехи Российской армии», — спрогнозировал он.
По словам политолога, к этому решению в какой-то момент придет россия. На данный момент неясно, где именно остановится линия фронта и какими будут издержки. «Там, где остановятся наши войска — там и пройдет граница россии», — указал эксперт.
Под «корейским сценарием» обычно понимается проведение демаркационной линии по линии соприкосновения и создание вокруг нее демилитаризованной зоны, а также последующее заключение соглашения о прекращении огня (но не полноценного мирного договора). При этом обе стороны конфликта посчитали себя победителями.
От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?
Фуххх. А як можна "завершити гарячу фазу", якщо тебе атакуюють ?!? Сказати терористам - "стійте, ані руш, закінчуємо гарячу фазу" ?От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.
Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?
Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.
Несущий элемент? ОЧЕНЬ маловероятно. Те же четыре коня Апока... Клодта Аничков мост никак не удерживают.Возможно, там как-то конструктив моста связан![]()
Такі білборди і в Харкові є.Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає.
![]()
Гепа говорил, что дед метро обрушит. Не обрушил.Несущий элемент? ОЧЕНЬ маловероятно. Те же четыре коня Апока... Клодта Аничков мост никак не удерживают.
Ну, он "свободовцу" обещал сломать две руки и две ноги. Ан нет - с декабря 2020 лежит под землёй на втором городском, не витийствует.Гепа говорил, что дед метро обрушит. Не обрушил.
Дурко верило, что скульптура из цельной бронзы отлита.Гепа говорил, что дед метро обрушит. Не обрушил.