Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как закончится война с орками?

Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.

Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.

Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.

Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.

Можеш не відповідати. В ігнор.
Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?

Не верит в ЗСУ? Как так?
Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає. ;)
1000056456.jpg

Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.
Про Крим теж так думали. Що є ж здоровий глузд. Але "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків все вирішили за всіх. І закрутилося ...

Политолог Борис Межуев: Мир на Украине будет заключен по корейскому сценарию
«Я по-прежнему считаю, что конфликт завершится по "корейскому сценарию" — возможно, с определенными оговорками. Это единственный реальный вариант, даже несмотря на успехи Российской армии», — спрогнозировал он.
По словам политолога, к этому решению в какой-то момент придет россия. На данный момент неясно, где именно остановится линия фронта и какими будут издержки. «Там, где остановятся наши войска — там и пройдет граница россии», — указал эксперт.
Под «корейским сценарием» обычно понимается проведение демаркационной линии по линии соприкосновения и создание вокруг нее демилитаризованной зоны, а также последующее заключение соглашения о прекращении огня (но не полноценного мирного договора). При этом обе стороны конфликта посчитали себя победителями.
З кацапо помийки.

От вище я написала про бути готовим.
Пишу по дорозі, через 5 хв пробігаю мимо пам'ятника. Гуглю шо за цікава людина, раз їй книголюби за свої кошти пам'ятник зробили, ну і рік смерті 1938 красномовний.
Гугл каже, шо цей український поет жив за часів Польщі (20-ті роки) у Львові, заразився комуняцькими промосковськими настроями, за шо його у Львові почали утискати і він переїхав до Харкова.
Але будучи комуністом, залишився українцем, за що загинув в таборі гулагу.
Дружина померла в 40-х, лишився син Борис, який також за часів СРСР відсидів в таборах.
В цього Бориса була дружина і діти. Дружина доживала віку у Львові. Діти хто де.
Потім діти накинули оком на материну квартиру. Стару жінку відправили в дурку, шоб не заважала. Шо було далі з квартирою, не прочитала. Але львівський історик був свідком, як ці діти викидали на смітник архіви свого батька, може й діда.

Отаке воно життя. Хотів Василь Бобинський як краще, але якби лишився у Львові, може б і довше пожив.

А любовна лірика у нього хороша, до речі. Хто хоче відволіктись та почитати легеньке приємне, погугліть Ніч кохання)
IMG_20250804_110335.jpg

Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?
От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.

От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.
Фуххх. А як можна "завершити гарячу фазу", якщо тебе атакуюють ?!? Сказати терористам - "стійте, ані руш, закінчуємо гарячу фазу" ?
Я вже не знаю, як достучатися до логіки у таких от "потрібноцезавершувателей".

Возможно, там как-то конструктив моста связан :незнаю:
Несущий элемент? ОЧЕНЬ маловероятно. Те же четыре коня Апока... Клодта Аничков мост никак не удерживают.

Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає. ;)
1000056456.jpg
Такі білборди і в Харкові є.

Тогда втройне странно, что и Булах и комиссия по топонимике/декоммунизации молчит. :незнаю:
Скульптура безобразная сама по себе и блевотная по содержанию.
Убрать её нахер и тогда посмотреть

Сейчас вообще самое время почиститься от таких артефактов.
Потом будет "неначасi"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
нет. я уже писал неоднократно - остановка по лбс. от нато ради мира можно и отказаться, тем более нас туда не примут, а во-вторых сомнительный это альянс, и скоро может его просто не стать.
всё остальное нужно обговаривать.. сейчас всё зависит от Трампа, потому что изначально Украина воевала благодаря помощи из США...
можно дальше продолжать войну, но Украина будет постепенно разрушаться, люди будут уезжать... а что в итоге? ты думал об этом? я не верю , что к власти у нас придут люди, которые что то будет менять... всё как было до войны, так и будет.. как воровали , так и будут воровать, только теперь страна будет разрушена и людей толковых с руками и головой будет на порядок меньше...
чтобы продолжать войну на истощение, нужно как минимум закрыть небо...
то , что я вижу, не внушает мне оптимизма, поэтому я считаю , что так продолжаться дальше не должно всё...

от нато ради мира можно и отказаться
НАТО тебе не надо, ты сам, да?
НАТО надо тем, кто сейчас воюет. Как помощь в этом занятии.
Вот у них и надо спрашивать, можно отказаться или не можно.

Назад
Зверху Знизу