Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как закончится война с орками?

А на каком основании страны блока оказывают нам военную помощь?
Не на том ли, что мы его потенциальный член?
на том основании, что в противном случае, орки будут стоять у польской границы... )

Впрочем, история с ковидопроектом показала, что выстрелить себе в ногу ОНИ могут запросто.

Надо писать петицию в мерию , чтобы снесли. Просто так, без обращения населения, дерева не спилят в городе, не то , чтобы распоряжаться по своему хотению мостом со скульптурами.

Надо писать петицию в мерию , чтобы снесли. Просто так, без обращения населения, дерева не спилят в городе, не то , чтобы распоряжаться по своему хотению мостом со скульптурами.
Странно, что комиссия по декоммунизации его стороной обходит
Возможно, там как-то конструктив моста связан :незнаю:

Странно, что комиссия по декоммунизации его стороной обходит
Насколько я понимаю, в эту комиссию, как и во все службы, комиссии города, надо хотя бы обратиться с заявлением, письмом, жалобой. И только тогда комиссия вынесет это на обсуждение и голосование.
Так было с испокон веков. Никакой инициативы чиновники не проявят, они зарплату получат и так. Обращаться надо....

Хто тобі сказав, що мені насрати, блядь, і що "моїх" не торкнулося ? Від твого скиглення хуйло не перестане разом зі своєю сворою вбивати. Що ти пропонуєшь, блядь, у відповідь на його "в конституцію Московії записані такі-то області" і ви повинні їх віддати ? Скажи чітко, що ? Що ти хочешь запропонувати, окрім капітуляції, щоб твоя квартира збереглась і "твої" люди ? Озвуч, блядь. І які гарантії ти і "твої" люди отримають на подальше ?
Мені-то в будь-якому випадку кінець -- виписка з банка - а там "На русоріз", "Бити, а не нити", "На ЗСУ" .... всі ці роки. Ну, а ти то зберегтися розраховуєшь, я бачу, разом з хатою своєю.
Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.

Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.

Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.

Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.

Можеш не відповідати. В ігнор.

Не факт, не факт ... Нарву можуть "ізнутрі" взяти. Як в Криму. І погнали ...
Все відпрацьовано.
Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.

Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.

Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.

Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.

Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.

Можеш не відповідати. В ігнор.
Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?

Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.
Про Крим теж так думали. Що є ж здоровий глузд. Але "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків все вирішили за всіх. І закрутилося ...

Политолог Борис Межуев: Мир на Украине будет заключен по корейскому сценарию
«Я по-прежнему считаю, что конфликт завершится по "корейскому сценарию" — возможно, с определенными оговорками. Это единственный реальный вариант, даже несмотря на успехи Российской армии», — спрогнозировал он.
По словам политолога, к этому решению в какой-то момент придет россия. На данный момент неясно, где именно остановится линия фронта и какими будут издержки. «Там, где остановятся наши войска — там и пройдет граница россии», — указал эксперт.
Под «корейским сценарием» обычно понимается проведение демаркационной линии по линии соприкосновения и создание вокруг нее демилитаризованной зоны, а также последующее заключение соглашения о прекращении огня (но не полноценного мирного договора). При этом обе стороны конфликта посчитали себя победителями.
З кацапо помийки.

Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?
От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.

От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.
Фуххх. А як можна "завершити гарячу фазу", якщо тебе атакуюють ?!? Сказати терористам - "стійте, ані руш, закінчуємо гарячу фазу" ?
Я вже не знаю, як достучатися до логіки у таких от "потрібноцезавершувателей".

Несущий элемент? ОЧЕНЬ маловероятно. Те же четыре коня Апока... Клодта Аничков мост никак не удерживают.

Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає. ;)
1000056456.jpg
Такі білборди і в Харкові є.

Назад
Зверху Знизу