Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Н
Він досі Той-кого-не-можна-називати? Як тобі ім'я Сеньйор — феодальний власник землі?
Ні, таке не подобається. Але він реагує на Кицик. Думаю. Бо це надто банально - назвати кішку Кішкою, але якщо йому подобається... :-)
Щоб визначитися, мені треба заспокоїтися - не нервувати через його здоров'я і висиплятися.

Сьогодні під ранок підліз до мені, мабуть вода охолола. Я його не проганяла, бо ще піде тоді скакати по квартирі. І що? Трохи поспала, потім прокинулася, бо суглоби крутять, ще й змерзла, а не можу зайвий раз поворухнутися, бо цей жеребчик прокинеться. Так що встав він лише о сьомій, але мене це не врятувало, бо не виспалася все одно. А тут ще й мігрень з вечора, навіть на вибухи в моєму районі не дуже зреагувала, то б поспати нормально... Не знаю як це вирішувати, найближчим часом тепла не очікується.

Доброго ранку! Добра з теплом:кава:

529433540_1696671784617908_7105106873744523680_n.webp

Постала проблема як не давати коту їсти )) Поки була діарея, він і сам їв небагато, але ось вже три дні більш-менш нормальне самопочуття і він їсть як не в себе. Ну то я намагалася давати потрошку, бо хворіє ж (хоча і то було багато), крім того, абсорбент між прийомами їжі, тому треба витримувати паузу, а це вчора насипала більше і він усе злопав. А тепер виявляється, що то була добова порція. Дві столові ложки. Я не уявляю як їх можна розтягнути на весь день, він же волає несамовито.
[О, треба вам його крик записати :-)]
Але ж справді капець, він кричатиме і мені нема куди сховатися. Оце зараз ввечері дала пів ложки, а потім відволікала грою, а потім намагалася приспати. Але ж я сама ще не їла, як прийшла з роботи. Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому :-)

Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому :-)
Якщо тебе втішить, то свою ранкову канапку я теж їм із коментарями - "пишпиш, фу!":D
При цьому тваринка вже снідала двічі. Але цей бутерброд не дає їй спокою:D

Якщо тебе втішить, то свою ранкову канапку я теж їм із коментарями - "пишпиш, фу!":D
При цьому тваринка вже снідала двічі. Але цей бутерброд не дає їй спокою:D
Не втішить, мені тепер весь час доведеться ховатися :плачу:

Щойно налякала кота :-)
Він дочекався поки я посушу феном волосся, а як почав волати. А я його схопила і теж кажу : "ААААА!". Він аж зіщулився. А я ж навіть не кричала :-)

Назад
Зверху Знизу