Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собоюЗдається, він вже вивчив слова "де м'ячик?" Принаймні спрацювало три рази ))
А я його опів на одинадцяту нагодувала, розважила і уложила спати. Потім тихенько поставила корм, щоб не вставати о п'ятій ранку. Чую - шось шелеститьУ мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою![]()
Так, читати тепер ніколи. І не висипляюся.трохи розбавлю котиків)
Лено, а він тебе за руки не хапає, не дряпає?У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою![]()
То він зараз молотить як не в себе, бо вважає що можє хтось з'їсти. Як зрозуміє, що ні яки хтосі на його їжу не спокушаються почне залишати. Про "не побачить" - він не тільки бачить, він ще і нюхаєТак, читати тепер ніколи. І не висипляюся.
У мене проблема, що він вдень голодний. Спробувала залишити їжу, то така ж історія, як і вночі - одразу почав їсти. Сподівалася, шо якщо буде не дуже смачне - просто варена гречка полита юшкою від корму - то воно його на ситий шлунок не зацікавить, але... Трошки приховала на висоті - одразу не побачить, може знайде не дуже швидко.
Тижня через три можна так часто і ге годувати, але як їх пережити? Зарано я на підробіток пішла.
Ні. Рука кормяща це не забавка. Рукою не граю. Тільки іграшками. Починає хапати - всунь йому якусь іграшку в лапи, нехай її дряпає. Він в тебе малий - може пазури ще погано контролюватиЛено, а він тебе за руки не хапає, не дряпає?
Ну якщо голодний не буде, то зразу може не нанюхає, на це й розрахунокПро "не побачить" - він не тільки бачить, він ще і нюхає
Та йому ж шкідливо, в нього ж і так розлад травлення, а тут он скільки їжі - навантаження.То він зараз молотить як не в себе, бо вважає що можє хтось з'їсти
Я так і роблюПочинає хапати - всунь йому якусь іграшку в лапи, нехай її дряпає. Він в тебе малий - може пазури ще погано контролювати
В чому розлад? На горшик він ходе регулярно, я так зрозуміла.Ну якщо голодний не буде, то зразу може не нанюхає, на це й розрахунок
Та йому ж шкідливо, в нього ж і так розлад травлення, а тут он скільки їжі - навантаження.
Я так і роблюТа йому, бач, цікавіше з живою рукою, ніж з іграшками. А твій з Гаррі грає?
Загалом невідомо ж скільки йому, може вже і два через кілька днів будеПросто він худий. Важить кіло, вчора важила.
У нього здуття. Ну і консистенція не та.В чому розлад?
Не стирчать, то б вже тощє було.Кіло - ну нормальна вага. Чи в нього ребра та крестні сторчать?
Отож йому рука і не дуже потрібна, є з ким грати. А я таке хоч переставай гладити. Але ж він просить, щоб гладили.З Гарі грає. Бесогонять, я б так сказала
Тоді нічого страшного, якщо він трохи недоїстьУ нього здуття. Ну і консистенція не та.
Не стирчать, то б вже тощє було.
Поклади лапами вниз, спиною до тебеОтож йому рука і не дуже потрібна, є з ким грати. А я таке хоч переставай гладити. Але ж він просить, щоб гладили.
Так він же перевертається!Поклади лапами вниз, спиною до тебе![]()
Якщо загалом недоїсть, то нічого. Але 8 год між їжею- це багато. Але нічого тут не зробиш, автогодівницю купувати не буду, хоча це ідеальний варіант.Тоді нічого страшного, якщо він трохи недоїсть
ОБоже111(с) Відкинь ці думки. Воно не требаавтогодівницю купувати не буду, хоча це ідеальний варіант.