Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оце я боюся, щоб в нас такого не було. Бо щойно прийшла, а в лотку курганчик, а біля дверей ще два "курганчика" 🙄 а я ж хотіла його до унітазу привчати, там дірочка вирізається в лотку, так що ніяких курганчиків не вийде зробити.
Хоча підлога ж його влаштувала. Він знову там намагався грестися, то я помила хлоркою. Лоток теж помила, без хлорки, і насипала прям багато наповнювача, подивлюся чи вистачить на кілька разів. Але, звісно, якщо в центрі курганчик нагрести, то потім вже нема місця для нових. Цей лоток, який потім переноситься на унітаз, не дуже великий. Не знаю як ним дорослих котів привчають, він лише для кошеняти за розміром.
Тобто закрепу немає:)

Ну що можу казати, зараз в мене кішка, де поставили лоток, там і стоїть.
А коли був кіт, Кузьма, то лотків було три...Один, на балконі, другий у ванній, и двері не зачиняли, коли там не милися, а третій у прихожій. Усі місця кіт обрав сам, і робив там оте саме. Здалися, і поставили лотки на ті місця...😊
Педагог котячий я ніякий...

А коли був кіт, Кузьма, то лотків було три...Один, на балконі, другий у ванній, и двері не зачиняли, коли там не милися, а третій у прихожій. Усі місця кіт обрав сам, і робив там оте саме. Здалися, і поставили лотки на ті місця...😊
Два кота, два лотка. Стоять у ванній. Николи ніяких проблем не було. Було, що їхали у відпустку, котів поручали доглядати приходящей няні, але замість невеликих лотків ставили величезний таз. Все було у тазу:)

Два кота, два лотка. Стоять у ванній. Николи ніяких проблем не було. Було, що їхали у відпустку, котів поручали доглядати приходящей няні, але замість невеликих лотків ставили величезний таз. Все було у тазу:)
Мій був не стерілізований.

Ми узяли його коли донька була чи в першому класі, чи в другому , а пішов він на ,,веселку,, коли вона вже в інституті диплом захистила....

• :(
Реакції: E.N
Тобто закрепу немає:)
Ну, наче трохи є :незнаю: То ж в лотку він попісяв і зробив курганчик.
Тепер Дзеркалля виключно про кошачий туалет )) Сподіваюся ненадовго.
Оце навчила на свою голову гратися, так він тепер і мою руку хоче ловити. А то ж два дні бери його, роби що хочеш - взагалі кігті не випускав. А тепер навчився :-)

Чесно кажучи, навіть не знаю як таке можна витримати.
Лено, ти питала чому того рудого красеня зі щепленнями віддають, а от може по такій же причині. Як почав на ліжко пісяти - і що ти йому зробиш.
Я оце радію, що мій поки що закритий, бо було б мабуть і в кімнаті таке. Завтра робитиму обробку і випускатиму. То мабуть треба підлогу з хлоркою помити, щоб йому туди не хотілося. Так він і ліжко може обрати. Сподіваюся, що такого не буде.
А загалом читала, що маленьким треба багато наповнювача, бо вони люблять гребти. Це виходить, що дорослі вже не так?

А Мурзієта виглядає цілком вихованої:)

Мені здається всім треба завести по другому коту:D
Лено, я з одним не знаю що робити. Оце нарешті не стоїть питання чим зайнятися, щоб після їжі не лежати. Бо і їсти ніколи. Це я зараз серйозно.

треба підлогу з хлоркою помити, щоб йому туди не хотілося.
Доречи, Генрі дурів від запаху хлорки, ну як від валер'янки коти. По полу міг кататися, викручиватися. Вибирала засоби без цього запаху:)

Вже дряпнув. Навчила на свою голову. Треба було трохи почекати, бо завтра планую купати. Ото б було миле кошеня, а тепер буде чортеня.
Підготовлювала його сьогодні - з водою знайомила. Налила в тацю води, положила в центр фантик, на нього кубик корму. І котусику довелося лізти передніми лапами в воду. Не сподобалося, але хоч зрозумів що воно таке :-)
До речі, воду вже пив сам сьогодні. І з купальної таці теж :-)

:)

Вкладення

• IMG_20250923_212030~2.webp
    IMG_20250923_212030~2.webp
    2.1 MБ · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Лено, а що там твоє кошенятко? Це тільки в мене пригоди?

Назад
Зверху Знизу