Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Поки що нормальна не виходить. Воно в мене на карантині. Не можна ж виводити паразитів, поки в нього стрес.
В нього запори і оце біда. Я така зла на цю власницю, яка втулила мені такого маленького. Його ж кішка годувала, іншу їжу ледь почало куштувати, а вона два дні годувала сухим кормом, а воно навіть пити воду не вміє. Я годую вологим, але проблема все одно є, інша їжа, ну і стрес. Хоча воно вже грається і мурчить.
Але ж блох - капець :рл:

Щось я вже сама чухатися починаю
Він швидко зрозуміє, що попав туди, де буде номер 1 і буде царювати, попри усі тимчасові накладки. 😊
В мене родичка піпеткою годувала новороджене сліпе кошеня. Шансів було практично 0.

Кішка не мала молока і не була налаштованна взагалі бути мамцею . Майнула на двір, ще кліщей принесла на собі.

А зараз ми такі. І ви усе здолаєте та владнаєте, добре що він вже вдома у себе . 😊 Та його мамця зараз ви. 😊
_20241202_110802.webp

Він швидко зрозуміє, що попав туди, де буде номер 1 і буде царювати, попри усі тимчасові накладки. 😊
В мене родичка піпеткою годувала новороджене сліпе кошеня. Шансів було практично 0.

Кішка не мала молока і не була налаштованна взагалі бути мамцею . Майнула на двір, ще кліщей принесла на собі.

А зараз ми такі. І ви усе здолаєте та владнаєте, добре що він вже вдома у себе . 😊 Та його мамця зараз ви. 😊
_20241202_110802.webp
Яка вгодована *****! :кіт:

Яка вгодована *****! :кіт:
Поки у Іронії ще немає фото, малеча обживається, то ось подивиться, що виросло з новонародженого залишеного кішкою-мамкою хлопчика. 😊
Тут його окрас більш природніший, він саме такий, чим на фото у попередньому повідомленні. Нагуляний у дворі.
_20250511_175551.webp

Та його мамця зараз ви.
Що мамця - це точно. Вичитала, що треба мокрою ваткою йому живіт терти. Зробила. Він після того почав і сам вилизуватися. Потім почала вчити гратися та стрибати, щоб кишківник працював. Спочатку він на пояс, яким я гралася, дивився з недовірою, не розумів що з ним робити, тепер ганяє його.
Зате попив кефіру, оце я радію. А потім я його обдурила, налила в ту миску води,, то він і воду попив. Може й бурчатиме живіт, та хоч може толк буде ))

Попісяв і весь пісок згріб в одну кучугуру (я там змішувала пісок і гранули, не знала що йому сподобається). Я мокре витягла з лотка, а те що було сухе, розподілила назад рівномірно. Він прийшов і знову все згріб. Я порилася, нічого не знайшла і знову розгрібла. А він знову згріб. Бо має бути порядок :-)

Попісяв і весь пісок згріб в одну кучугуру (я там змішувала пісок і гранули, не знала що йому сподобається). Я мокре витягла з лотка, а те що було сухе, розподілила назад рівномірно. Він прийшов і знову все згріб. Я порилася, нічого не знайшла і знову розгрібла. А він знову згріб. Бо має бути порядок :-)
Яка милота:любов: :D

Тому я не полишаю планів щодо унітазу. Він води, яка там стікає, не боїться, так що норм. Гучних звуків, якщо чимсь грюкну, теж не лякається. Чудово, коли кошеня ще нічого не бачило страшного, легше виховувати.
Хоча звука води в душі забоявся. Він його раніше не чув, то сидів слухав-слухав, а потім поліз ховатися в свій ящик.

Поки що нормальна не виходить. Воно в мене на карантині. Не можна ж виводити паразитів, поки в нього стрес.
В нього запори і оце біда. Я така зла на цю власницю, яка втулила мені такого маленького. Його ж кішка годувала, іншу їжу ледь почало куштувати, а вона два дні годувала сухим кормом, а воно навіть пити воду не вміє. Я годую вологим, але проблема все одно є, інша їжа, ну і стрес. Хоча воно вже грається і мурчить.
Але ж блох - капець :рл:
чув, що кішки вилизуючи животика, стимулюють нормальну роботу кішечника. Може спробувати йому масаж животика робити від запорів?

Наша Ксюша, на відміну від Насті, не викопувала ямку у наповнювачі, а нагрібала курганчика. Потім на курганчик какала та йшла гучно повідомляти що туалет потрібно прибрати.

Наша Ксюша, на відміну від Насті, не викопувала ямку у наповнювачі, а нагрібала курганчика. Потім на курганчик какала та йшла гучно повідомляти що туалет потрібно прибрати.
Оце я боюся, щоб в нас такого не було. Бо щойно прийшла, а в лотку курганчик, а біля дверей ще два "курганчика" 🙄 а я ж хотіла його до унітазу привчати, там дірочка вирізається в лотку, так що ніяких курганчиків не вийде зробити.
Хоча підлога ж його влаштувала. Він знову там намагався грестися, то я помила хлоркою. Лоток теж помила, без хлорки, і насипала прям багато наповнювача, подивлюся чи вистачить на кілька разів. Але, звісно, якщо в центрі курганчик нагрести, то потім вже нема місця для нових. Цей лоток, який потім переноситься на унітаз, не дуже великий. Не знаю як ним дорослих котів привчають, він лише для кошеняти за розміром.

Назад
Зверху Знизу