Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добра! :кава:
555439088_818675514008810_668897521273737504_n.webp

Розкидало нашого брата/сестру по світу :(

Він тебе ловів? На морді ні грама каяття:D
Весь час намагається ловити :-) Хоча я такі ігри не підтримую. А ще весь час хоче кусати. Питаю у ветклініці: може йому не два, а три місяці, і в нього ріжуться зуби? А мені відповідають: ні, не ріжуться, то характер такий :-)

Весь час намагається ловити :-) Хоча я такі ігри не підтримую. А ще весь час хоче кусати. Питаю у ветклініці: може йому не два, а три місяці, і в нього ріжуться зуби? А мені відповідають: ні, не ріжуться, то характер такий :-)
Ну значить треба йому різноманітних іграшок може вибере себе щось "на зуб" ( не треба бігти купляти!) Можна щось з того що є вдома - у мене в ходу кусок штучного хутра, зав'язаний вузлом, пластиковий павук, довга бельєва мотузка також з великим вузлом(вона улюблена, тягає за собою) пара коркових пробок від шампанського:D, ну і три м'ячика, різних на дотик ( подобається такий, який зубами можно вхопити) але ганяють всі. Тому м'ячики зникають, потім знаходяться. М'ячики купляла колись давно, вони не дороги. А ще зм'ятий лист бумаги А4 у кулю:) Але - намагається тиріти олівець і вчора кусав ніжку табуретки:D

Останнє редагування:
В нас якось зникли флешки. Ось тут були, на столі, і хтось кудись переклав , а пам'яті нема...так думали...
Шукали. Не знайшли.
Потім генеральне прибирання робили, тягали диван, великий такий , і...дві флешечки знайшлися! У куточку вдалечині. Схованка Мурзієтти. Стиріла....😊

Ну значить треба йому різноманітних іграшок може вибере себе щось "на зуб"
Є :угу: Кусає в основному вузли з тканини, які імітують мишку :-) Ще є фантик на мотузці, який імітує метелика, його теж гризе, але, звісно, це менш приємно. М'ячика три штуки, але не кусабельні. Поки що не знаю про який ти м'ячик. Боюся, щоб не відгриз та не проковтнув шматок гуми. А! Меблі гризе :)

Моє життя належить коту 😐
Як же пройшов мій вечір?
Прийшла з роботи, дала їсти коту, погралися, бо йому треба після їжі грати. Прибрала лоток.
Поїла. Одночасно граючись. Причепила штору, яку він зірвав.
Зробила йому масаж живота, зазираючи попутно в тел.
Впхнула в кота абсорбент і пішла в магазин за кормом. Принесла, але треба було ще почекати 20 хвилин, бо абсорбент же. Тому понесла його на вулицю, щоб він до неї звикав, бо боїться, коли в клініку ходимо.
Погодувала здихаючу від голоду тварину. Розділила лезом таблетку на 9 частин і одну впихнула в кота. Впихувати довелося двічі.
Ще раз почепила штору. Поміняла воду в баклажках у його будиночку.
Гралися. Довго. Бо він дуже багато з'їв. Чи такий голодний чи свіжий корм добре зайшов.
Кіт втомився і пішов спати, а я пішла мити посуд (зокрема котячий!), підготувала на завтра ще абсорбент і зварила рисовий відвар для кота.
І ось щойно нарешті лягла на диван.

У мене питання: чим я у цьому житті нагрішила, враховуючи, що спала я сьогодні вночі 5 год, бо котик о 5-й покакав, покушав і почав гасати по кімнаті, а я намагалася подрімати :-)

IMG_20251006_173745.webp

Він досі Той-кого-не-можна-називати? Як тобі ім'я Сеньйор — феодальний власник землі? :ги:

Назад
Зверху Знизу