Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, звісно, це стосується чистокровних, а з нашими - як пощастить ))
Не ведіться на цю псевдонаукову дурню. В мене було 6 кицьок протягом дорослого життя вдома. Тобто із щоденним спілкуванням з ними. Вони всі різні. Кожна - індівідуальність. І що точно - всі егоїстки. Це закладено природою. І ще точно - люблять поспати. Як тільки ви вийдете за поріг - воно буде спати. Коли схоче - сходить поїсти, попити або на горщик. Обов'язково щось десь нашкодить. Коли ви повернетеся додому - буде спілкуватися з вами, якщо захоче.

Лено, я забула - ти своїм щеплення робила? Я почитала про щеплення - якщо я з ним збираюся гуляти, то їх треба робити більше, ніж зазвичай. Це виходить весь час возити його на ті щеплення. У кота ж стрес від цього буде 🙄
Хоча коли вже гуляти, холода вже наступають. Поки заведу, привчу до себе, щеплення пороблю, то вже й зима буде.
Був час робила. Але потім кинула - вони ж не бувають на вулиці. Хоча правильно робити і хатнім.
Треба раз на рік. Ну якщо частіше, може раз у пів року. З чого стрес? Від укола? Якщо у холку - вони і не реагують взагалі, таке там місце

Останнє редагування:
Ну так, тягати його кожні кілька тижнів по лікарям, там чужі люди щось роблять, стрес для кошеняти :rolleyes: Там їх штук шість, тих щеплень.
Чому кілька тижнів? Пару раз - є комплексні вакцини. Потім через рік. Ти ж збираєшся з ним гуляти, там також чужі люди:)

Пару раз - є комплексні вакцини.
Та щось я почитала: та - у стільки тижнів, інша - у стільки. А потім ще повтор через кілька тижнів..
Ти ж збираєшся з ним гуляти, там також чужі люди:)
Вони ж з ним маніпуляцій не проводитимуть.

Я стільки не робила :) Робила проти сказу та ще якоїсь зарази , панлекопенії, чи як там її. Ну і глістогонила спочатку, но то сама
Я ж кажу - більше щеплень для тих, хто гулятиме по вулиці. Хоча і хто не гуляє, то там начебто чотири.

Я так за все переживаю, що вже і кота не хочу :-) Слава богу, хоч дітей нема, не знаю як би я тоді жила з моєю тривожністю 😁
Ну як тут не згадати:
Перша дитина - все шпаримо кип'ятком, все стерилізуємо, все під гарячу праску
Друга дитина - перемо брудне
Третя дитина - якщо дитина їсть з миски кота, це проблема кота
:D

Доброго ранку! На завжди добра:кава:

549714386_122225162990252788_4088109196711747022_n.webp

Поки що ніяк. Мені спочатку треба з ним про це поспілкуватися, а у нього блохи і мабуть не тільки, тому поки що тримаю в резервації і душевної розмови не виходить.
Поскаржуся. Дуже малим віддали, думаю, що лише 1,5 місяці.

Поки що ніяк. Мені спочатку треба з ним про це поспілкуватися, а у нього блохи і мабуть не тільки, тому поки що тримаю в резервації і душевної розмови не виходить.
Поскаржуся. Дуже малим віддали, думаю, що лише 1,5 місяці.
Ми свою узяли...так, вона народилася 12 березня, а 20 квітня була вже в нас. Може не точно 20, але до кінця квітня жила вже з нами.
Лікували очі, носик, дерлася мені по домашніх штанях на ногах аж до столу на кухні, де я різала куряче філє , думала, не нагодуємо ніколи досита.
Сразу показали лоток і посадили в нього. Було легше, кішка їх привчила, бо жили у квартирі, на двір не пускали.
Привіт вашому від тьоті Мури. Хай росте сильним і здоровим розумним хлопчаком!
_20250921_095731.webp

Назад
Зверху Знизу