Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Самопочуття мерзенне, наче мене у пралці прокрутилиЛено, ти як?
Щиро дякую!Ліки є кому купити? Можу купити і підвезти під двері, як кур'єр, і назад побігти ( у гості не пхнуся😳)
3-5 днів ковбасить, потім ще з тиждень відкашлюватися доведеться.Самопочуття мерзенне, наче мене у пралці прокрутили
Але, доброго ранку для добра
![]()
Я хочу, щоб в моду увійшли капелюшкиНе дочекалась усього третьего сезону ,,Позолоченого віку,, ( поки 6 серій, а усього буде 8), дивлюся.😊
Про клятих капіталістів і залізничний бізнес мені не цікаво, тож пропускаю. 😳
Наряди, прикраси, інтриги - зьомки шикарні.
Весілля - як прикрашен особняк, казка...
****и одягнені теж дуже вишукано, такі фасончики і шляпки, і це ще 19 сторіччя...
Є свободні від народження темношкіри родини , діти в них вчилися в універах. І є ті, хто після відміни рабства почав свій бізнес у першому поколінні. Перші гребують другими.
Отакої....😊
Я оце придивлялася до одного, але він обмотаний тканиною морської тематики - полосатою. Я б туди нав'язувала різні, які б пасували до одягу, але там її забагато, вона приліплена чи пришита... Ну може щось інше трапиться.Так...
Одяг під капелюшок - в мене такого і нема, під ,, кепку,,- таке ще мабуть є, під штани можна. 😳Я оце придивлялася до одного, але він обмотаний тканиною морської тематики - полосатою. Я б туди нав'язувала різні, які б пасували до одягу, але там її забагато, вона приліплена чи пришита... Ну може щось інше трапиться.
Так. Температура впала - мокра як миша. Але поки що голос такий...ну скажемо - низькийЯк здоров'ячко? Хвороба приборкується потроху? 😊
От жеж зараза причепилася...Сил вам та скорішого одуження. 😊Так. Температура впала - мокра як миша. Але поки що голос такий...ну скажемо - низький![]()
Йой, дякую!От жеж зараза причепилася...Сил вам та скорішого одуження. 😊
1. Чому не може?Ось дивлюсь цей серіал і не розумію - це ж не може бути клюква.