Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Наміряла капелюшок. Мені гарно, але колір не підходить до одягу. І оце ще думаю, що в ньому буде жарко. Той, що морський, там потилиця гола то хоч якийсь вітерець завіватиме.

Наміряла капелюшок. Мені гарно, але колір не підходить до одягу. І оце ще думаю, що в ньому буде жарко. Той, що морський, там потилиця гола то хоч якийсь вітерець завіватиме.
Я щось віддаю перевагу влітку кепці, якщо вже жара-жара.
А на осінь таку б жіночу носила, під куртки і т.д. Кашкет.
Може, світлу, під світлий одяг. Темну - під шкіряну курту. Чи під шкіряний пуховичок. 😊
_20250730_145400.webp

То так, вирішили не заморачиваться. Як пролізли не знаю. Підціпила не тільки шмарклі, а ще і цю заразу :D
Найнадійніший спосіб, скинути телефона до заводських налаштувань. Попередньо зробити бекапи, зрозуміло. Це на випадок якщо зламали через вірус.

Leonardo.AI фільтрує результати :( На запит типу "жінка засмагає на пляжі" видає одне зображення з чотирьох. Спробував розібратися з локальною генерацією. На моєму нетбуці генерація розміром 128x128 :дивитись: займає 8 годин :плачу: Зате без цензури :D

Leonardo.AI фільтрує результати :( На запит типу "жінка засмагає на пляжі" видає одне зображення з чотирьох. Спробував розібратися з локальною генерацією. На моєму нетбуці генерація розміром 128x128 :дивитись: займає 8 годин :плачу: Зате без цензури :D
Там знову безкоштовні спроби чи ти платиш?

До мене на балкон знову заліз кіт. Не знаю чи той самий, трохи наче схожий. Але я цього разу погукала його в кімнату і винесла у під'їзд. Так що обійшлося без триденних гонінь по даху і трубам :)

До мене на балкон знову заліз кіт. Не знаю чи той самий, трохи наче схожий. Але я цього разу погукала його в кімнату і винесла у під'їзд. Так що обійшлося без триденних гонінь по даху і трубам :)
Поводився чемно?)

Поводився чемно?)
Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.
Хороший котик. Важкий :-)

Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.
Хороший котик. Важкий :-)
Схоже моя ранкова картинка була "в тему" :D

• Це лайк!
Реакції: E.N
У мене пишні оладки з яблучним варенням. Люди в цей час варення закривають, а я навпаки - відкриваю :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу