Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я щось віддаю перевагу влітку кепці, якщо вже жара-жара.Наміряла капелюшок. Мені гарно, але колір не підходить до одягу. І оце ще думаю, що в ньому буде жарко. Той, що морський, там потилиця гола то хоч якийсь вітерець завіватиме.
У мене є кепка, але капелюшок - це ж красивоЯ щось віддаю перевагу влітку кепці, якщо вже жара-жара.
Найнадійніший спосіб, скинути телефона до заводських налаштувань. Попередньо зробити бекапи, зрозуміло. Це на випадок якщо зламали через вірус.То так, вирішили не заморачиваться. Як пролізли не знаю. Підціпила не тільки шмарклі, а ще і цю заразу![]()
Так і було зробленоНайнадійніший спосіб, скинути телефона до заводських налаштувань. Попередньо зробити бекапи, зрозуміло. Це на випадок якщо зламали через вірус.
Розкажи щось, як у тебе справи, що цікавого?Капелюшок завжди пасує, якщо ти без одягу
Там знову безкоштовні спроби чи ти платиш?Leonardo.AI фільтрує результатиНа запит типу "жінка засмагає на пляжі" видає одне зображення з чотирьох. Спробував розібратися з локальною генерацією. На моєму нетбуці генерація розміром 128x128
займає 8 годин
Зате без цензури
![]()
Поводився чемно?)До мене на балкон знову заліз кіт. Не знаю чи той самий, трохи наче схожий. Але я цього разу погукала його в кімнату і винесла у під'їзд. Так що обійшлося без триденних гонінь по даху і трубам![]()
Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.Поводився чемно?)
Схоже моя ранкова картинка була "в тему"Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.
Хороший котик. Важкий![]()
То мені доля вже вкотре натякає, що в господарстві потрібен кітСхоже моя ранкова картинка була "в тему"![]()
Свіженьке вареннячко саме смачнеУ мене пишні оладки з яблучним варенням. Люди в цей час варення закривають, а я навпаки - відкриваю![]()