Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_20250727_172829~2.webp

Ліки є кому купити? Можу купити і підвезти під двері, як кур'єр, і назад побігти ( у гості не пхнуся😳)

• Лав
Реакції: E.N
Не дочекалась усього третьего сезону ,,Позолоченого віку,, ( поки 6 серій, а усього буде 8), дивлюся.😊
Про клятих капіталістів і залізничний бізнес мені не цікаво, тож пропускаю. 😳
Наряди, прикраси, інтриги - зьомки шикарні.
Весілля - як прикрашен особняк, казка...
****и одягнені теж дуже вишукано, такі фасончики і шляпки, і це ще 19 сторіччя...
Є свободні від народження темношкіри родини , діти в них вчилися в універах. І є ті, хто після відміни рабства почав свій бізнес у першому поколінні. Перші гребують другими.
Отакої....😊

• Це лайк!
Реакції: E.N
Як здоров'ячко? Хвороба приборкується потроху? 😊

Не дочекалась усього третьего сезону ,,Позолоченого віку,, ( поки 6 серій, а усього буде 8), дивлюся.😊
Про клятих капіталістів і залізничний бізнес мені не цікаво, тож пропускаю. 😳
Наряди, прикраси, інтриги - зьомки шикарні.
Весілля - як прикрашен особняк, казка...
****и одягнені теж дуже вишукано, такі фасончики і шляпки, і це ще 19 сторіччя...
Є свободні від народження темношкіри родини , діти в них вчилися в універах. І є ті, хто після відміни рабства почав свій бізнес у першому поколінні. Перші гребують другими.
Отакої....😊
Я хочу, щоб в моду увійшли капелюшки :rolleyes:

Я оце придивлялася до одного, але він обмотаний тканиною морської тематики - полосатою. Я б туди нав'язувала різні, які б пасували до одягу, але там її забагато, вона приліплена чи пришита... Ну може щось інше трапиться.

Ось дивлюсь цей серіал і не розумію - це ж не може бути клюква. Темношкірі ньюйоркці. 19 сторіччя, десь 1890. Загородні будинки у Ньюпорті.
А як же ,,тільки для білих,, у майбутньому сторіччі?
_20250729_150942.webp

Я оце придивлялася до одного, але він обмотаний тканиною морської тематики - полосатою. Я б туди нав'язувала різні, які б пасували до одягу, але там її забагато, вона приліплена чи пришита... Ну може щось інше трапиться.
Одяг під капелюшок - в мене такого і нема, під ,, кепку,,- таке ще мабуть є, під штани можна. 😳

А ще у мене хакнули телегу.
Від мене чоловіку прийшло повідомленя, що мені терміново потрібні 19000 і що я у п'ятницю обов'язково поверну! Підозрюю що не тільки йому. Обдзвонила всіх попередила усіх, що це не я.
Телегу знесла - назад вона ставиться без танців з бубнами не схотіла. Довелося відтанцьовувати.

А у проханні про гроші, що, номер картки ще шахрайський присобачили?
Ваша картка у нормі?

Назад
Зверху Знизу