Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
1. Чому не може?
2. Треба покопатися в історії. Чи хоча б у Свирида спитати :-)
Копалася вночі. Якийсь процент на севері вільних ****ів був. Звідки взялися - я не добралася, спати лягла. 😳 ( був ще до відміни рабства)

Одяг під капелюшок - в мене такого і нема, під ,, кепку,,- таке ще мабуть є, під штани можна. 😳
Навпаки - капелюшок під одяг. В мене теж нема (тобто є рожева кепка, яка підходить під щось рожеве), але це було б прикольно. І це легко зробити: зав'язуєш поверх капелюшка хустинку відповідного кольору - і вуаля. До речі, сьогодні бачила так вдягнену дівчину. Ка пелюшок солом'яний, поверх зав'язана хусточка, трохи інша, ніж сукня, але схожих кольорів :)

Копалася вночі. Якийсь процент на севері вільних ****ів був. Звідки взялися - я не добралася, спати лягла. 😳 ( був ще до відміни рабства)
Це коли північ і південь воювали, то в одних ****и були вільні, це я з Віднесених вітром пам'ятаю. То мабуть там і багаті були.

Пляжний круглий капелюх в мене є, но він такий...,,вульгарний,, . Тільки біля води, він дешевий ..😳

А ще у мене хакнули телегу.
Від мене чоловіку прийшло повідомленя, що мені терміново потрібні 19000 і що я у п'ятницю обов'язково поверну! Підозрюю що не тільки йому. Обдзвонила всіх попередила усіх, що це не я.
Телегу знесла - назад вона ставиться без танців з бубнами не схотіла. Довелося відтанцьовувати.
Я знаю, що останнім часом люблять присилати посилання, щоб проголосували за якийсь конкурс. Три випадки знаю серед моїх знайомих, мені двічі приходило. А ці по-простому - мамо, дайте грошей ))

Пляжний круглий капелюх в мене є, но він такий...,,вульгарний,, . Тільки біля води, він дешевий ..😳
Дешевий і в мене є, на море колись купувала, по місту в такому не ходитиму. Та свого часу я намірялася капелюшків, бо працювала в магазині, і там поряд у відділі вони продавалися. Мені доволі личать, єдине що - до окулярів це не дуже пасує, як на мій смак. Ну і ще в мене чілка, то треба надівати так, щоб на лоба не налазив, а для цього не всі придатні.

Дешевий і в мене є, на море колись купувала, по місту в такому не ходитиму. Та свого часу я намірялася капелюшків, бо працювала в магазині, і там поряд у відділі вони продавалися. Мені доволі личать, єдине що - до окулярів це не дуже пасує, як на мій смак. Ну і ще в мене чілка, то треба надавати так, щоб на лоба не налазив, в для цього не всі придатні.
Усі голівудські зірки минулого сторіччя чудово носили капелюшки і окуляри( від сонця правда). Шик. 😳

Я знаю, що останнім часом люблять присилати посилання, щоб проголосували за якийсь конкурс. Три випадки знаю серед моїх знайомих, мені двічі приходило. А ці по-простому - мамо, дайте грошей ))
То так, вирішили не заморачиваться. Як пролізли не знаю. Підціпила не тільки шмарклі, а ще і цю заразу :D

Навпаки - капелюшок під одяг. В мене теж нема (тобто є рожева кепка, яка підходить під щось рожеве), але це було б прикольно. І це легко зробити: зав'язуєш поверх капелюшка хустинку відповідного кольору - і вуаля. До речі, сьогодні бачила так вдягнену дівчину. Ка пелюшок солом'яний, поверх зав'язана хусточка, трохи інша, ніж сукня, але схожих кольорів :)
У мене є капелюшок з яким таке можна зробити - на ньому така "намотка" рідна, яку можна зняти, одягала пару разів, але що можна іншу хустинку на допетрила!!!!

У мене є капелюшок з яким таке можна зробити - на ньому така "намотка" рідна, яку можна зняти, одягала пару разів, але що можна іншу хустинку на допетрила!!!!
Покажи капелюшок!

Покажи капелюшок!
photo_2025-07-29_20-42-41.jpg
Оте все що намотано - його можна зняти

Лено, давай займемося виготовленням капелюшків! Ти будеш шити, а я продавати :ги:

Хочеться морозива. А йти по нього не хочеться, втомилася сьогодні. В електричці спека неможлива, на роботі ще гірше (!), ото дякувати, що не цілий день там сиділа. Коли вже холоди? :-)

Назад
Зверху Знизу