Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бачила я на вулиці, як кіт на паску злякався шуму, та поліз на хазяйку ховатися. Добряче подряпав.
Тому й кажу, що змалечку привчати. Через це і не дуже хочу з вулиці кошеня, бо воно вже лякливе. А мені треба привчити щоб не боялося шуму на вулиці, електрички в метро і т.д. Хоча небезпеки можуть бути різні.
І такий варіант теж продумати. Може привчити просто стрибати на руки.
О, прикол! Я ж минулих козенят привчила на руки мені застрибувати ?

Сусіди веселять по колу. Знову у когось гуде кран. П'ята ранку.

Доброго ранку усім нашим людям!
Моя Мурзієтта. Підьйом у мене був теж десь у п'ятій ранку. Мурзі здалося, що вже пора. Зараз дрихнет. Я ні...
_20250720_081148.webp

Подивилася сьому серію ,,Поз.віку,, бо що ж було робити...Остання 8 буде через тиждень...
7 серія крута, багато подій.
Але щось скачується все у ,,жіночій серіал,,...Чи воно й спочатку так було, а я тільки розвіділа? ?

Доброго ранку усім нашим людям!
Моя Мурзієтта. Підьйом у мене був теж десь у п'ятій ранку. Мурзі здалося, що вже пора. Зараз дрихнет. Я ні...
_20250720_081148.webp
Доброго ранку! Я як раз збиралася прохати, щоб хтось запостив картинку з котиком, бо у мене вичерпався запас тих картинок. А тут як раз ви, з Мурзієтою:кіт: :)

Може в 5, може в 6, може в 7. Це не кожного дня, звісно, рендомно. Зазвичай в нього летить м'яка подушка і монолог припиняється:D
У мене дуже настирна Мурзя. Пригає на груди, на живіт, стрибає по мене, якщо я з останніх сил не реагую, а ,,сплю,, - то дере когтями диван біля моєї голови. Диван мені шкода і я ,,прокидаюсь,,. Йду на кухню - їжі повно, але треба грамульку підновити, чи що ...Поговорити, перевірити лоток, подивитись у вікно, піти на диван - а там вже Мурзя, вимивається і спатки вкладається. Я йду по кофе...

Коротше, ще один пункт до плану дресирування :-)

На сирени і дальні бабахі Мурзя не реагує. Тільки якщо щось поблизу +- то звісно прокидаємося усі ....Якби б була тиша вночі завжди, може не й набулася звичка ноччю мандрувати...?

На сирени і дальні бабахі Мурзя не реагує. Тільки якщо щось поблизу +- то звісно прокидаємося усі ....Якби б була тиша вночі завжди, може не й набулася звичка ноччю мандрувати...?
Може ще перевчиться назад.

Гризуся в Тредсі :-) Ну, так - трохи. Вчора одна захейтила вірш Меланії Дерези, причому грубо і демонстративно. А потім написала в себе допис про твердосліпих авторів і їхню аудиторію, які не сприймають критику. А я вирішила трошки посперечатися. Але вже набридло, бо це нудно. Та тепер треба продовжувати :-)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу