Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як на мене, байдуже. Жіночі туалети - це вам не чоловічі, у нас немає унітазів без окремих кабінок, типу їхніх піссуарів :-) Що можна подгледіти в жіночому туалеті? Якщо *********** в жіночому вбранні і нічим ззовні не відрізняється, нехай заходить :)

Та хай заходить перевдягнений - він швидко переконається, що це зовсім не жіноча баня і дивитися нема на що :-)
Справа не в тому, що він там щось підгледить. Я можу і загальним скористатися. Але сам факт, що у жіночий туалет заходить чоловік, який "косить" під жінку, мені не подобається. Хоча заходити в такому вигляді у чоловічий йому може бути небезпечно, так що вибір невеликий...

Вирішив погортати стрічку мордокниги. Зацікавився дописом, заглянув у коментарі, поґуґлив підтвердження прочитаному, читаю далі, а стрічка оновилася. Як продовжити читати те, на чому я зупинився?

Вирішив погортати стрічку мордокниги. Зацікавився дописом, заглянув у коментарі, поґуґлив підтвердження прочитаному, читаю далі, а стрічка оновилася. Як продовжити читати те, на чому я зупинився?
Постійно з таким стикаюся :хмммм: Варто відволіктися від читання хоч на 20 сек, і стрічка вже оновлюється! рррр.
Не завжди пам'ятаєш не те шо на чому зупинився, а взагалі хоч на чиїй сторінці читав :-)

Доброго ранку! Добро з нами:кава:

500196293_10069542886438412_26715835018249442_n.webp

У Тредсі я запам'ятовую ім'я людини, а потім відшукую. Пригадую, що в ФБ з цим складніше, бо багато людей з таким ім'ям, і допис може бути трьох річної давності, то його і не знайдеш. Але можна лайкнути, в потім відшукати по своєму лайку. А, ще в Тредсі можна зробити закладку, оце справді зручно.

"Лайфхак", як зробити, щоб котик не кусався, коли він лежить на спині, а господар наближує руку. Для цього рекомендує наблизити обличчя до кота. Ага, "не кусався", якже :-) Взагалі-то так можна без очей залишитися :-)

коменти:

- Моя кицюня посміялась би з вас. А ви були б з бойовими шрамами на фейсі Переглянути вкладення 14844176

- Якщо ви мого візьмите за задні лапкі,то він вас взагалі з'їсть Переглянути вкладення 14844177 Переглянути вкладення 14844178

- Добре, покажу коту...
- Ви ще жива? :ги:

- Показала своїй козі це відео. Вона вам передала, що ****и вона хотіла на ваш лайфхак Переглянути вкладення 14844179

Дівчата, як би ви поставилися до такої ситуації.

Чат. Один М. питає жінку (яка відома тим, що часто буває в кафе), чи можна щось зараз на 100 грн. замовити.

Вона:
- Ні, зараз такі ціни, що на 100 грн. нічого не можна.

Інший, зовсім сторонній М. влізає в діалог і звертається до Жінки:
- На 100 грн. ти в кафе можеш тільки прейскурант посмоктати.

Особисто я дуже обурилася на таку оскорбу. (хоча я взагалі там ні при справах :-) )

Хоча, якщо здраво порозмірковувати, це ж взагалі-то дотепно. Але якщо б ця відповідь була безадресною чи на адресу того М., який питав, а не жінки.

Наприклад:
- На 100 грн в кафе можна тільки прейскурант посмоктати.

Зовсім інакше же сприймається! :)

Можна б було запитати чи він вже спробував? Прейскурант.
А взагалі-то чоловіки дуже не послідовні. Більшість їх особистих фантазій пов'язані саме з мінетом. І при цьому така зневага до процесу :D

Останнє редагування:

Чат. Один М. питає жінку (яка відома тим, що часто буває в кафе), чи можна щось зараз на 100 грн. замовити.

Вона:
- Ні, зараз такі ціни, що на 100 грн. нічого не можна.

Інший, зовсім сторонній М. влізає в діалог і звертається до Жінки:
- На 100 грн. ти в кафе можеш тільки прейскурант посмоктати.

Особисто я дуже обурилася на таку оскорбу. (хоча я взагалі там ні при справах :-) )

Хоча, якщо здраво порозмірковувати, це ж взагалі-то дотепно. Але якщо б ця відповідь була безадресною чи на адресу того М., який питав, а не жінки.

Наприклад:
- На 100 грн в кафе можна тільки прейскурант посмоктати.

Зовсім інакше же сприймається! :)
Так він же мабуть і не мав її на увазі. Оце "ти" було абстрактне.

До речі, я не згодна з думкою психологів, що коли людина говорить про себе в третій особі, то хоче ніби відкараскатися від того, що їй важко признатися. Це може бути просто загальна ситуація, і пропозиція для іншої людини стати на його місце.

Назад
Зверху Знизу