Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
1750617611358.webp

Картинку бачу. Якщо на неї тисну - опиняюся у інсті
Та я знала, що ти зайдеш, не була впевнена, чи тут тобі показує, бо може це бачать лише ті, хто в Тредсі, хто його розбере...

По яким рядкам? Я ж недарма просила схему :-)

Спочатку точнісінько так, як Сір намалював :) (в Тредсі так порахувала Ірусік Морчадзе). А наступним способом порахувала - так, як Алексденкін (тільки не знаю, з якої точки він почав. Я отак: точки 2.png

Якась зараза (можливо слимак) з'їв найкращу - найбільшу - полуницю. Оце вже скільки днів не можу вловити хто це робить. Думали може кури, та навряд. Ходила щойно - шукала слимака з ліхтариком 😅 Ну реально падлюка! Така здоровенна красива ягіда була! Вчора не стала зривати, бо ще трохи не доспіла до рівномірного червоного кольору, так воно недостигле погризло - половину заточило!
Я цю полуницю посадила роки чотири тому, але за нею ніхто не доглядає. А цьогоріч так вийшло, що я її прополола навесні, прорідила, та ще й дощ тепер поливає - всі умови. То й ягоди є 👍

Спочатку точнісінько так, як Сір намалював :) (в Тредсі так порахувала Ірусік Морчадзе). А наступним способом порахувала - так, як Алексденкін (тільки не знаю, з якої точки він почав. Я отак: точки 2.png
Бач, а авторка писала, що так майже ніхто не рахує, в насправді і там, і тут є такі варіанти. От як я - ні в кого не бачила 🤣

Трошки з моди ( от як би не було ще війни...):
-вичитала таке на літо 2025
,,еволюція анімалістичних принтів – до леопардового приєднуються зміїний, зебра, тигр, корова (все, крім леопарда, короткий тренд на 1-2 сезони)"" (с)
Леопард - царює. Хто б міг подумати, не так давно писали що це мода для боже спаси легковажних жіночок. 😁 Я гарну кофту запхнула у шафі надовго, бо я ж не того, не легковажна. 😜
Принт ,,корова,, - це що? Великі плями? Хоч не роги....

Принт ,,корова,, - це що? Великі плями? Хоч не роги....
Ось :муууу::D

33_54.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Леопардова кофтинка у мене є. І бантик - можна на шию чи на голову!

О, в мене є дві кофтинки леопардові, які років 20 не носилися, але лежать про всяк випадок 😅
Але я на цій роботі не можу носити речі, які хочу. Бо клімат не відповідний вуличному. Коли можна вдягнути ту кофтинку навесні, то на роботі холоднеча, ну і навпаки.

О, в мене є дві кофтинки леопардові, які років 20 не носилися
Обожнюю леопардовий принт :) Але доводиться носити його тільки вдома, бо давно вже вважається, що це фу-фу-фу і поганий смак :)
Однак ось він "знову" (хммм :-) ) ввійшов у моду - але цікаво, як швидко громадяни й справді сприйматимуть його не як щось замшеле, а саме модним :)

Останнє редагування:
Трошки з моди
-вичитала таке на літо 2025
Мне сьогодні зранку теж занесло на якийсь фешн-тг-канал. (сторінка підсунула, яку я читаю). І теж читала про леопьорда. :)
А також про те, що у чоловіків входить в моду піжамний стиль :-) Дамочок-то давно бачу у піжамах на вулицях.. Приблизно у таких:

ж.webp

Ось тут дивно: наполовину хижак, наполовину його ж жертва. :rolleyes:

чол.webp

Назад
Зверху Знизу