Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра до добра:кава:

587349549_1446486657480929_8186167031838123213_n.webp

Почала дивитися
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Іржачно:D
Мені не те щоб прям цікавезне кіно, але норм. Пратчетт же :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Screenshot_2025-12-03-14-53-26-620_org.adblockplus.browser.webp

Бабуся каже, що ні в якому разі не можна користуватися тріснутим посудом. Адже це віднімає здоров'я, притягує у родину біди, хвороби та смерть.
© Сліпа

Screenshot_2025-12-03-14-53-26-620_org.adblockplus.browser.webp

Бабуся каже, що ні в якому разі не можна користуватися тріснутим посудом. Адже це віднімає здоров'я, притягує у родину біди, хвороби та смерть.
© Сліпа
Якби ще пояснили яким чином тріснутий посуд відбирає здоров'я. Тобто я не агітую ним користуватися, якщо можна купити новий, але просто сам факт - як це діє? Це забобони. Нещодавно десь чула пояснення, що воно працює як програма, мовляв, людина думає, що вона бідна і не може собі дозволити нове. З цим я згодна. А сам по собі посуд :незнаю: Це як чорна кішка, яка нещастя приносить, чи з пустим відром дорогу перейти. Це все в головах у людей.

Якби ще пояснили яким чином тріснутий посуд відбирає здоров'я. Тобто я не агітую ним користуватися, якщо можна купити новий, але просто сам факт - як це діє? Це забобони. Нещодавно десь чула пояснення, що воно працює як програма, мовляв, людина думає, що вона бідна і не може собі дозволити нове. З цим я згодна. А сам по собі посуд :незнаю: Це як чорна кішка, яка нещастя приносить, чи з пустим відром дорогу перейти. Це все в головах у людей.
Ще як псує! Мила таку тріснуту, вона у руцях розкололася остаточно - крови було страшне скільки!

Назад
Зверху Знизу