Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Конкретно, коли Британія об'явила війну Гітлеру, цього вона не змогла витриматиДруга - Юніті - закохалася у Гітлера. Познайомилася з ним, вступила у його партію. Потім , с початком другої світової, вистреліла собі у голову .
Це дуже дивний вчинок, м'яко кажучи. Може, це вона зробила через роздрай: кому співчувати, рідній Британії чи "коханому"?
У фільмі пояснюється?
Вона с дитинства була особливою дитиною. Якась екзальтована до крайнощів. ( я читала пару книжок про феномен сестер Мідфорд, різні авторки, але доступ до інтерв'ю та писем, ,,мемуарів,, сестер у них був). Юніті хотіла, щоб Англія сприйняла Гітлера, а не воювала з ним. Та й пообіцяла Діані, що якщо буде війна, вона вб'є себе з пістолета, що їй подарував фюрер. Так і зробила, але вижила інвалідом. В Англіі пліткували, що вона була коханкою фюрера і навіть була вагітна....Хто зна, але вона влаштовувала йому істерики, в серіалі щось таке показали...Конкретно, коли Британія об'явила війну Гітлеру, цього вона не змогла витримати![]()
Це дуже дивний вчинок, м'яко кажучи. Може, це вона зробила через роздрай: кому співчувати, рідній Британії чи "коханому"?
У фільмі пояснюється?
Який підступний типчик. Мало того, що не кіт, так ще й тринькає на гітарці, поки дама гребе.

Чат gpt тепер працює і як стиліст

Типчики з гітарами всі таки!Який підступний типчик. Мало того, що не кіт, так ще й тринькає на гітарці, поки дама гребе.![]()

І навіть не маскуєтьсяДивіться яке чортеня вродилося
![]()

Ну не знаю...Тут (на ХФ) точно питати нічого не можна. Застебут зі Свиридом во главіі поради питають по усіх питаннях.. Якась деградація.![]()

Це котик?І навіть не маскується![]()
Згадалося:Доброго ранку! Нам добра
![]()
![]()

Подивилася вже 3 серії, дуже цікаво!Вона с дитинства була особливою дитиною. Якась екзальтована до крайнощів. ( я читала пару книжок про феномен сестер Мідфорд, різні авторки, але доступ до інтерв'ю та писем, ,,мемуарів,, сестер у них був). Юніті хотіла, щоб Англія сприйняла Гітлера, а не воювала з ним. Та й пообіцяла Діані, що якщо буде війна, вона вб'є себе з пістолета, що їй подарував фюрер. Так і зробила, але вижила інвалідом. В Англіі пліткували, що вона була коханкою фюрера і навіть була вагітна....Хто зна, але вона влаштовувала йому істерики, в серіалі щось таке показали...
В Германії їі теж не любили, англічанка, думали, що шпіонка, племінниця Черчілля, ворога. В Англії- що шпіонка Гітлера. А вона робила, що хотіла. Їх так виховали - свободні і жили страстями. Я так думаю .?
Ну таку ж вже актрису вибрали.. Божечки.. "обійняти і плакати".. 
Лена, приєднуйся до нас дивитися серіал! Там дуже прикольно, з таким англійським гуморомНу не знаю

Я теж була у щоці...Знайшла їх фото у інтернеті, усі гарні зовні.Щодо головної героїні, Ненсі - ох і не пощадили її автори серіалу!Ну таку ж вже актрису вибрали.. Божечки.. "обійняти і плакати"..
![]()
А я не знаюЦе котик?
Одне з них дівчинка."Вирішила вночі прокрастися до холодильника, поки усі сплять. Була третьою в черзі" (с)Вечеря
![]()