Вчора, передивляючись Тредс, зрозуміла яка я стара

Ніколи себе такою не відчувала, і от раптом... Я ж в реалі мало з молоддю контактувала. Оце нове покоління - це щось таке далеке. Мені аж раптом стало нецікаво в тій мережі. Який сенс писати там пиріжки чи ще щось, якщо я і вони - то різні галактики. Звісно, там будь-який вік є, але багато ж молоді. І я бачу їхні дописи, дивуюся ******і чи нестримному бажанню себе виставляти (останнє притаманне будь-якому поколінню, від характера залежить, але у молоді це норма), і розумію, що це різний рівень спілкування, і мені навіть стає нецікаво писати коменти. Принаймні хотілося б знати приблизний вік людей, з якими спілкуюся. А скільки там байтів на коменти! Тобто люди свідомо пишуть якусь дурню, щоб її почали коментити. А інші ведуться і коментять! Мені це нагадує якийсь дурдом, наче всі навколо неадекватні.
Ну, цього можна було б частково уникнути, якщо підписуватися не на усіх підряд, як я зробила (бо то було треба для розкручування сторінки).
Почала витрачати там багато нервів. Треба мабуть кидати, все ж таки у мене відпустка, і треба відпочити.
І вони не розуміють пиріжки. Навіть не вдумуються в них, не намагаються розпізнати жарти! Примітив - оце заходить аж бігом. Щось я розчарувалася. І оце думаю: а для чого воно треба? Авторів нових не знайшли, до груп фб від того не доєднуються. Може той Тредс і не потрібний.