Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Транспортноє

У нас сьогодні стали трамваї. Десь там на перехрести трапилася аварія на рейках і єлектротранспорт застиг в очікуванні. Тому я ломанулася на маршрутку. Але я була не одна така розумна і тому в маршрутку мене внесли. Внесли, кудись подвигнули та міцно притиснули з всіх боків. Дихати ще можу, але стою на одної нозі, а де друга не знаю:D Вісю:D Тут якась жіночка почала всіх організовувати щоб по салону протиснулися, щоб пробку цю розсмоктало. Питає мне:
- Ви пройдете?
- Хочу, але не можу, стою на одної нозі! І вчепитися в поручень не можу!
Якийсь чуловік:
- Чіпляйтеся за мене!
Вчепилася. Він каже щоб я трималася і як попер скрізь натовп! Мене тягне, а сумка моя десь там як якір. Кажу той жіночці - Пхайте мене, пхайте й ідіть за мною!!! Жіночка не підвила:D
Так мене винесло на якийсь більш-менш вільне місце. Тільки но я зібрала себе до купи, підтягнула сумку, поставила другу ногу на підлогу, як на сидінні поряд якийсь дядька як загорлає: Я!!! Я вийти не встиг!
І тут ми усі хором сказали "Трясця!" Тобто сказали ми інше, но це були погані слова, я їх тут писати не буду:D
Дуже мальовничо :ги: Ох уж ці переповнені маршрутки!
Для повної класики не вистачає водія, який благає пасажирів: "ну пустіть мене, я водій!" (щоправда, це в автобусі)

Хотіла вам написати, що кіт прийшов і навіть поїв хліба з молоком, але це виявився інший кіт :-) Вони схожі за забарвленням. Тільки в того був ніс як у британця, кирпатенький, ну і статура міцніша, хоч сам він не великий. А цей сусідчин, може не погодувала вона його, хз, він і раніше весь час волав. Але давно вже не ходив.

Останнє редагування:
Дуже мальовничо :ги: Ох уж ці переповнені маршрутки!
Для повної класики не вистачає водія, який благає пасажирів: "ну пустіть мене, я водій!" (щоправда, це в автобусі)
Ну як маршрутка, по розміру і зовнішності це був повноцінний автобус, а не якась піндюрка. Але для водія окремі двері є) Такого натовпу не пам'ятаю з часів розвала ссср, коли разом з ним і транспорт розвалився. Але аварія перекрила три маршрута трамвая і всі хотіли дістатися хоча б до метро

Ну як маршрутка, по розміру і зовнішності це був повноцінний автобус, а не якась піндюрка. Але для водія окремі двері є) Такого натовпу не пам'ятаю з часів розвала ссср, коли разом з ним і транспорт розвалився. Але аварія перекрила три маршрута трамвая і всі хотіли дістатися хоча б до метро
Лена, будь ласка, запости своє чудове оповідання у ФБ :)

Доброго ранку! Добра:кава:
498596638_10044147428977958_5714921138815298856_n.webp

З ФБ.

Під вікном драма.
У нас є гніздо білок за лазнею, там білка, білк і білчата. Прибігають до нас пожерти з годівниці. Прибігають строго по одному – один сидить з дітьми, другий їсть і ніяк інакше. Сьогодні білк прибіг, поїв і ліг на гілці. Звідки ми знаємо, що це білк? По-перше, він більше, по-друге, у нього немає гаража з пацанами, ось він і прийшов почилити.
Через хвилину прискакала матуся, накричала ("сміття не винесено! Діти грають у приставку!"), побила, ускакала.
Білк мовчки переліг на іншу гілку.

.webp

А все почалося з того, що відкрила консервовану диню, яку моя мама закривала минулоріч. Вона виявилася надто м'яка, розповзається, і я згадала магазинні конвертики з листкового тіста, з заварним грушевим кремом... Ну, у мене - з динним 😁 Але непогано вийшло, смачно! ☺️

IMG_20250625_195328~3.webp

А все почалося з того, що відкрила консервовану диню, яку моя мама закривала минулоріч. Вона виявилася надто м'яка, розповзається, і я згадала магазинні конвертики з листкового тіста, з заварним грушевим кремом... Ну, у мене - з динним 😁 Але непогано вийшло, смачно! ☺️
Круто... :любов: З цим листковим тістом така морока! Розкатати листи, потім поєднати, знов разкатати.. (ніколи не робила, мене один тільки опис лякає :-) )

Круто... :любов: З цим листковим тістом така морока! Розкатати листи, потім поєднати, знов разкатати.. (ніколи не робила, мене один тільки опис лякає :-) )
Це листкове на дріжджах. Вперше таке робила. Там не треба так багато качати, але в готовому виробі не дуже воно й листкове, але і не як булка.

Мене дивує тенденція в будь-якій ситуації викладати фото в інеті. Це я повертаюся до теми, що я відчула, що не розумію молодь. А для них це мабуть нормально? Чи це таргани окремих людей? Бо я в такі фото і пости не дуже вірю.
От зараз фотка в Тредсі дівчини, яка плаче на роботі, і вона пише, що це вона працює на себе. Фото гарне. А у мене питання: хто її зняв? Тобто вона ридала, а хтось сказав: гей, подивися сюди, я тебе зфоткаю? Чи вона сама увімкнула камеру, щоб зберегти свої страждання? Для мене це якась нещира ситуація :незнаю: Але ж ото можливо я просто не розумію молодь 🙄

Мене дивує тенденція в будь-якій ситуації викладати фото в інеті. Це я повертаюся до теми, що я відчула, що не розумію молодь. А для них це мабуть нормально? Чи це таргани окремих людей? Бо я в такі фото і пости не дуже вірю.
От зараз фотка в Тредсі дівчини, яка плаче на роботі, і вона пише, що це вона працює на себе. Фото гарне. А у мене питання: хто її зняв? Тобто вона ридала, а хтось сказав: гей, подивися сюди, я тебе зфоткаю? Чи вона сама увімкнула камеру, щоб зберегти свої страждання? Для мене це якась нещира ситуація :незнаю: Але ж ото можливо я просто не розумію молодь 🙄
Та хто завгодно зняв. "Працюю на себе" не дорівнює "Сиджу одна в помешканні"
І так - хтось кожний свій чих фоткає та викладає. Ну треба так людині. А з когось фотку не випросиш.

хтось кожний свій чих фоткає та викладає. Ну треба так людині.
:угу:

І це не стосується віку. Завжди бувають люди, які потребують публічності. Як, цікаво, вони задовольняли це бажання без можливості викладати кожний чих чи тарілку їжі 3 рази на день? :)

Такі люди завжди були, просто раніше не було інета/Інсти/Тредсу :)

Може, це синдром дефіциту уваги та гіперактивності? СДВГ – це неврологічне розлад, який проявляється у дитячому віці та характеризується труднощами з концентрацією уваги, підвищеною імпульсивністю та гіперактивністю. Ну і в дорослому віці те ж саме - гіперактивність, імпульсивність, спроби весь час звернути до себе увагу.

Зараз прийнято багато чого пояснювати СДВГ :) А на мій погляд, це просто екстраверти та й усе.

:угу:

Як, цікаво, вони задовольняли це бажання без можливості викладати кожний чих чи тарілку їжі 3 рази на день? :)
Не давали проходу іншим у реалі "Ходимо поїсти!"" Давай разом покуримо!" " Пішли разом до вбиральні!":D Тобто постійно вимагали свідка своєї життєдіяльности :D

Та хто завгодно зняв. "Працюю на себе" не дорівнює "Сиджу одна в помешканні"
І так - хтось кожний свій чих фоткає та викладає. Ну треба так людині. А з когось фотку не випросиш.
Ну тобто в той момент, коли вона засмучена і ридає, то ще одночасно думає, що треба зробити гарне фото як вона плаче? То у мене питання - а вона справді аж так засмучена?
Працюю на себе - я не тому згадала, просто додала її пояснення чому вона плаче.

Такі люди завжди були, просто раніше не було інета/Інсти/Тредсу :)
Це зрозуміло. Мене більше бентежить те, що я вище написала, що це не виглядає щиро.
Викласти тарілку - то таке. Але є багато важливий речей, а виходить, що людям найважливіше не сам момент, а зробити фото.

Назад
Зверху Знизу