Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 53116
Повідом.: 53116
Оце сьогодні спека! Добре, що я взяла вихідні, бо бути б зараз на роботі в тому жаркому приміщення - це капець. Тут у хаті набагато прохолодніше, та й то жарко... Вже намочила хустинку і кладу собі на голову
На ставок би зараз! Наші їздили позавчора, а я з ними не захотіла, бо це брудний ставок, але він прямо поряд, можна й пішки.
Думали може сьогодні поїхати на нормальний, та щось ніхто мені не телефонує. Втім там недалеко *****и підпалили вчора сміттєзвалище, яке досі тліє, так що може там і неможливо бути, бо так гар'ю та паленою гумою несло вчора!
На ставок би зараз! Наші їздили позавчора, а я з ними не захотіла, бо це брудний ставок, але він прямо поряд, можна й пішки.Думали може сьогодні поїхати на нормальний, та щось ніхто мені не телефонує. Втім там недалеко *****и підпалили вчора сміттєзвалище, яке досі тліє, так що може там і неможливо бути, бо так гар'ю та паленою гумою несло вчора!

З цього приводу знов знайшла той міні-серіал 2001 року, що по книзі Ненсі Мітфорд, "Кохання в холодному кліматі". Я вже пробувала його дивитися десь рік тому і покинула, бо є тільки субтітри. А зараз краще йде, бо вже налаштувалася на цю епоху і ці події
Як вони розмовляють, яка атмосфера, які гримаси корчать