Ф'яметта
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 70318
Повідом.: 70318
Дуже мальовничоТранспортноє
У нас сьогодні стали трамваї. Десь там на перехрести трапилася аварія на рейках і єлектротранспорт застиг в очікуванні. Тому я ломанулася на маршрутку. Але я була не одна така розумна і тому в маршрутку мене внесли. Внесли, кудись подвигнули та міцно притиснули з всіх боків. Дихати ще можу, але стою на одної нозі, а де друга не знаюВісю
Тут якась жіночка почала всіх організовувати щоб по салону протиснулися, щоб пробку цю розсмоктало. Питає мне:
- Ви пройдете?
- Хочу, але не можу, стою на одної нозі! І вчепитися в поручень не можу!
Якийсь чуловік:
- Чіпляйтеся за мене!
Вчепилася. Він каже щоб я трималася і як попер скрізь натовп! Мене тягне, а сумка моя десь там як якір. Кажу той жіночці - Пхайте мене, пхайте й ідіть за мною!!! Жіночка не підвила
Так мене винесло на якийсь більш-менш вільне місце. Тільки но я зібрала себе до купи, підтягнула сумку, поставила другу ногу на підлогу, як на сидінні поряд якийсь дядька як загорлає: Я!!! Я вийти не встиг!
І тут ми усі хором сказали "Трясця!" Тобто сказали ми інше, но це були погані слова, я їх тут писати не буду![]()

Для повної класики не вистачає водія, який благає пасажирів: "ну пустіть мене, я водій!" (щоправда, це в автобусі)