Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку, добра попри все :кава:

OIGсосиска.webp

Мова у Харкові або тримайте мене семеро. :(

Оце я вам раніш розказала про першу провину - моя російська мова занадто відрізняється від харківської вимови, і я повинна швиденько забути про тверде Г.
Сьогодні мене звинуватили у зворотному. :(
Зустріла одну знайому жіночку, як-то кажуть - совка звичайного. Теж вже на пенсії.
Стоїмо, балакаємо про різне, звичайно, російською.
Тут іде дядько і мовою питає, як найти там у нас дещо і як дійти туди.
Я мовою відповідаю - де воно те, що він шукає. Він собі пішов і тут розпочалось...

- Совсем уже подурели с этой мовой!
Кажу - так дядько україномовний, а я відповідаю тією мовою, якою до мене звертаються.
- Вот и отвечай ему по-русски!

"Ну й ******!" (с)

Ви дуже гостро на все реагуєте. Бережіть свій душевний ресурс, він зараз маловідновний. Певною мірою завдяки ось таким "дурепам"
Та я і не дуже реагую. Я більше дивуюсь - чи ввзагалі оніміти? Щоб всім подобатись.
Пішла з ранку до Київстару. Там більше розмовляють російською. І не тому що не хочуть мовою, а тому що це техніка. Вона як і медицина вимагає однозначності. А люди приходять різного віку.
Іду і думаю про мову. Але дівчина зразу звернулась до мене українською. А в мене питаннячко не так щоб складне. Я виклала його одним реченням.
І всі слова там зрозумілі.

Коли бачу "салат мімоза", аж пересмикуюся :-) Ніколи не розуміла, що в ньому може бути смачного. :-)

:клас:

У мене сьогодні дуже смішна картинка. Вона дістає сосиску з чашки? :-) Хоча, можна уявити, що сосиска на дерев'яній шпажці. Ну то й що, що зазвичай на таких шпажках тільки різні фрукти бувають. Хто сказав, що сосиску не можна :-)

А у коте сосиска "баварська", вони довгенькі такі :-)

п'є каву поруч кіт їсть сосиску.webp

OIGсосиска.jpg
"Коте не схвалює" :). Нюхає з підозрою. Взагалі британи дуже вередливі і їдять тільки корм, якщо вже почали. Нічим їх не спокусити іншим. Але це не стосується полювання на метеликів, пташок, мишей :зуби:

"Коте не схвалює" :). Нюхає з підозрою. Взагалі британи дуже вередливі і їдять тільки корм, якщо вже почали. Нічим їх не спокусити іншим. Але це не стосується полювання на метеликів, пташок, мишей :зуби:

То вони (британці) тебе ввіли в оману. У моєї подруги такий кіт із задоволенням об'їдає собачку :D

У моєї подруги такий кіт із задоволенням об'їдає собачку
Може, цей кіт на натуральному харчуванні? (якого окрасу кіт? :любов: - це просто так, щоб уявити :любов: ). А чим годують песика?

Може, цей кіт на натуральному харчуванні? (якого окрасу кіт? :любов: - це просто так, щоб уявити :любов: ). А чим годують песика?
Так, на натуральному. Сірий мармур.
Песика годують саме баночним кормом і всякими сирами (які твіріг) та телятинками парними. Але встигає він не завжди :D (там песика - 1 кг)

Так, на натуральному.
Тоді ж інша справа! :) Натурали їдять все (розумнички такі :) )
:любов:
Песика годують саме баночним кормом
Цілком розумію котика - йому теж хочеться цих заморських дивинок :-) :їжа:

Назад
Зверху Знизу