Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дієслово не через йо (е з крапками)? Мене зараз мало хвилює правильність їх мови, тому сама шукати не буду.
Ні.
Я можу заплутатись у частинах мови та членах речення. Як воно називається.
Але як пишеться, мені легше.

Негарних нема, просто ж "запекти", а виходить якесь пікання :ги:
Пі! :-)

Яка гарненька, "колор-пойнт", вже й мишей таких вивели :)

qj6eznquvl.webp

Таки Бірманська. Бо одні знайомі купили, а в мене пам*ять своєрідна. Тайська - два склади у слові, а бірманська або тибетська - три. :)
Інколи згадаю якусь пісню - кількість складів у рядку - тактів. А потім починаю підбирати до цього рядка слова. Дурня така в голові працює.

Бірма, сіамська.. До речі, тайська і сіамська виділені в 2 різні породи, але ж вони на вигляд однакові :незрозумію: :-)

Коротше, ми дісталися до улюблених кішок Іронії :)
Іра, ти відрізняєш тайських від сіамських? І якого б ти хотіла котика - з повністю чорною чордочкою або тількі ніс? І наскільки чорним повинен бути чорний, бо вони від "усіх відтінків сірого" - до чорного бувають :)

:клас: Оце я розумію. Супер рецепт. "Береш чоловіка.. (і далі по списку в рецепті) - і він усе готує". :їжа:
Так, дуже зручно. :любов:
Але мангальний сезон закінчився, почався котлетний період. :D (в тематичній темі свіжі)

Завтра ж буду снідати бутербродами з малосольною червоною рибкою (накануне маринувала, ще й з метаксою (бо був у чоловіка відкритий) )

Бірма, сіамська.. До речі, тайська і сіамська виділені в 2 різні породи, але ж вони на вигляд однакові :незрозумію: :-)

Коротше, ми дісталися до улюблених кішок Іронії :)

Іра, ти відрізняєш тайських від сіамських? І якого б ти хотіла котика - з повністю чорною чордочкою або тількі ніс? І наскільки чорним повинен бути чорний, бо вони від "усіх відтінків сірого" - до чорного бувають :)
А це вже залежить...
І навіть у їхньому дитинстві не зразу видно, що з цього вийде.
Кішечка суцільно палева, а виростає у свою породу.
Ті, хто розводять, знають. По батькові і матері.

Вибачаюсь, що влізла.

Назад
Зверху Знизу