Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розібралися. Не виселила, вони мене переграли - заплатили усі комунальні повністю, включно з опаленням, хоча про нього я казала, що воно входить в платню за кімнату. Ну і лоток вона помила, насипала новий наповнювач, то запаху в кімн. не було, може ледь-ледь. То я й погодилася. Але повідомила, що буду приїздити з перевірками. А ріелтора не було, це вона мені про неї набрехала.
Коти подрали шпалери біля двері. Дряпалку вона так і не привезла.

Розібралися. Не виселила, вони мене переграли - заплатили усі комунальні повністю, включно з опаленням, хоча про нього я казала, що воно входить в платню за кімнату. Ну і лоток вона помила, насипала новий наповнювач, то запаху в кімн. не було, може ледь-ледь. То я й погодилася. Але повідомила, що буду приїздити з перевірками. А ріелтора не було, це вона мені про неї набрехала.
Коти подрали шпалери біля двері. Дряпалку вона так і не привезла.
А ви думали, що вона тугодум. А виявилося , що і не зовсім. 😁

Не факт, що будуть користуватися дряпалкою.

А от котячі мітки досить ефективно відмиває "Фейрі". Та не абиякий, а саме "Чайне дерево". Свого часу, один за одним, у квартирі жили двоє котів. Не кастрованих.

А ви думали, що вона тугодум. А виявилося , що і не зовсім. 😁
Вона була не сама, а з хлопцем, він все їй пояснював, сказав мені, що вона боїться. Ще маю підозру, що ріелтор підказала. Бо я їй вчора по тел кілька разів казала, що хочу квартирантку виселити, а вона відповідала: все порахуєте і опалення теж. Я кажу, що обіцяла не рахувати його, а вона мені знову: рахуйте все.
Коротше, підкупили мене 😅 Але я на радостях трохи округлила на їх користь. Думаю: якщо ще більше грітимуть у морози, то це дуже дивна ціна буде для комуналки. Хоча враховуючи смердючий лоток... 🙄

Не факт, що будуть користуватися дряпалкою.

А от котячі мітки досить ефективно відмиває "Фейрі". Та не абиякий, а саме "Чайне дерево". Свого часу, один за одним, у квартирі жили двоє котів. Не кастрованих.
Звісно, не факт, але хай привчає. Змусила спинку дивана застелити нарешті. Двічі казала - без толку. А це вже змусила.
Щодо міток - вони в неї кастровані, але якщо лоток брудний, то і лапи брудні, звісно.

Граємо. І я вам скажу, це таааак цікаво! 😍 Ну ото як наші клоунади, тільки більш розмірено і без готового сюжету. Мені навіть інколи вдається добре жартувати.

А ви ніколи не потрапляли на наші клоунади в цій темі?
Мабуть ніхто вже й не в курсі що воно таке :rolleyes:
Може це було воно - ви замінювали усім ніки, адмін дозволяв, потім тематично усі відігравали якийсь сценарій, потім треба було вгадати, хто був хто. Було весело .
Но це ще до ковіду, давно...

Може це було воно - ви замінювали усім ніки, адмін дозволяв, потім тематично усі відігравали якийсь сценарій, потім треба було вгадати, хто був хто. Було весело .
Но це ще до ковіду, давно...
Так, це воно. По суті та ж рольовка :угу:

Ох і цікавезна в нас сцена вийшла! Моя героїня штрикнула ножем одного персонажа, бо він на неї напав. Тепер він волає і ми не знаємо чи виживе, а вона боїться до нього підходити 🙄

Так, це воно. По суті та ж рольовка :угу:

Ох і цікавезна в нас сцена вийшла! Моя героїня штрикнула ножем одного персонажа, бо він на неї напав. Тепер він волає і ми не знаємо чи виживе, а вона боїться до нього підходити 🙄
А ви ще та штучка. 😊

Назад
Зверху Знизу