Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Є гарне українське слово СЛОЇК - таке смачне та апетитне.
Тим більш що я листкове тісто люблю.
А воно виявилось овсім не тим, що я думала.
Ось як виглядає той слоїк!

1702831062261.webp

Отуточки глиняні слоїки

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Була у мене сусідка, вже покійна. Працювала у кіоску і серед лютої зими підібрала там кошетянко.
Воно підросло, виявилось кішечкою и почало до мене у гості заходити, як до себе додому.
І тут у нас відкрився магазин іх різними іграшками для котів.
Сусідка каже - а давай купимо удвох кішці іграшку, я там придивилась.
Кажу - а чого це удвох? це ж твоя кішка!
Сусідка - таж вона до тебе ходить, то виходить, що і твоя.
- Добре, - кажу, - пішли.
Вибрали таке сідало триповерхове, з круглими підставками, щоб кішка лежала. Скрізь миші пухнасті поприв*язувані на резинках. ..
Принесли до неї додому, сіли на канапі, іграшку кішці поставили, дивимось, що далі буде. Кішка обдивилась, торкнулась до мишей, подивилась, як вони навкруги обертаються, і пішла спати на диван. :(
А де зараз кішечка, сусідка ж вже покійна? :(
До речі, моя кішка теж не стала гратися і якось використовувати таке сідало. Я його використовую зараз як поверхню для усіляких речей, тобто предмет меблів :-)

Восени, ото як поваляло багато дерев, я саме була у роздумах про заведення кота. І навіть притягла до під'їзду (поряд є ничка) суху деревину, щоб котик по ній лазив. Бо раптом я все-таки надумаю, а деревини вже не буде :-) Дивлюся, що вчора хтось затяг її в під'їзд. Ну, добре, що дарма мій труд не пропав - комусь згодилася :-) Може теж для котика :rolleyes:

Восени, ото як поваляло багато дерев, я саме була у роздумах про заведення кота. І навіть притягла до під'їзду (поряд є ничка) суху деревину, щоб котик по ній лазив.
Ти збираєшся дозволяти коту вилазити на вулицю?! Я б нізащо. Там машини, недобрі люди, собаки і взагалі небезпечна назовня.

Ти збираєшся дозволяти коту вилазити на вулицю?! Я б нізащо. Там машини, недобрі люди, собаки і взагалі небезпечна назовня.
Та ні. То для квартири. Хоча то деревина малувата, звісно. Треба велику - під стелю, він би і кігті точив об неї (мабуть. Бо може без кори то тверде), і лазив би по ній. А з неї по меблевій стінці. Розваги! :клас:

Як гарно тепер наша тема вписується у жіночий розділ
Ночі думаю: що б таке з'їсти? :) І згадала твою любов до бутерів. З маянезіком. :) Намастила хліб майонезом, гірчичкою, нарізала тонко мариновані огірки та шматочки смаженого філе. Непогано вийшло! :їжа:

Та ні. То для квартири. Хоча то деревина малувата, звісно. Треба велику - під стелю, він би і кігті точив об неї (мабуть. Бо може без кори то тверде), і лазив би по ній. А з неї по меблевій стінці. Розваги! :клас:
А! Я неправильно подумала. Фух :)
У мене кішка якось збігла (не ця, була ще кішечка, яку потім прилаштували, я тоді ще не збиралася котів заводити) - так ось, іншу квартиру орендували на невеликий термін, 2 поверх, і якесь дерево в'ється поруч. Так вона по ньому і вилізла на вулицю :( Три дні шукали..

Не будь-якого кота можна випускати, щоб сам гуляв.
У нас у будинку є такий кіт. Він почав життя з вулиці, хоч цей період був дуже короткий, але він був.
Потім його забрала одна жіночка, але він на вільному вигулі. Істи і спати - додому суне, а гуляти й битись с іншими котами або бігати по кіщках - то на вулицю.
Не всі знають, що в нього є дім, і хочуть забрати, бо дуже гарний.
Я таким кажу - навіть не чіпайте, бо він вас вкусить. Він знає тільки своїх і ще не з будь-ким до пілїзду зайде.

Не будь-якого кота можна випускати, щоб сам гуляв.
Краще так: ніякого кота не можна випускати! :мораль: :)

Не всі знають, що в нього є дім, і хочуть забрати, бо дуже гарний.
ось-ось.

Назад
Зверху Знизу