Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, були ще спроби виловити насадку. І з боку зливної ями пробували. Пройшли усі стадії горя. Про торг можна окреме оповідання написати. На додачу майстер поламав кріплення кришки до унітазу та потік бачок. Знаєте, як співають труби? От із таким свистом почав пропускати воду. Робоча назва оповідання "П'ятниця", а мама запропонувала додати "13-го".

Так, були ще спроби виловити насадку. І з боку зливної ями пробували. Пройшли усі стадії горя. Про торг можна окреме оповідання написати. На додачу майстер поламав кріплення кришки до унітазу та потік бачок. Знаєте, як співають труби? От із таким свистом почав пропускати воду. Робоча назва оповідання "П'ятниця", а мама запропонувала додати "13-го".
Це якийсь капець :рл:

Знайомо. Коли всі сусіди вирішили заміняти труби з холодною та гарячою водою і каналізійний стояк, то й ми. Сантехніки демонтували у нас унітаз та розбили бачок. Коли роботу закінчили, ставити на місце унітаз - а бачок розколотий навпіл. Кажуть - та він такий і був. Я кажу - наберіть в нього води. Неможливо, тече. А коли прийшли до нас - ні, такого не було . Все було добре. Воду з нього спускали, перемикали крани, ніяких розколотих бачків...
Назавтра тоді пої́хали ще й за новим унітазом...

Розізлилася. Обговорювали сцену в грі, де моя героїні ножем пирнула чувака, шо на неї напав. З моєї точки зору напасти було нелогічно. Бо вона взагалі не проявляла агресії. Він нещодавно з кріокамери, зрозумів, що на кораблі, ШІ йому відповів, що капітана нема. І от він Ганну (мою героїню) питає чи вона капітан. Вона жартома каже : так, я. І він нападає на неї, щоб *****, бо ☝️ вона збрехала, отже вона небезпечна :рл: ми годину це обговорювали, що вона насправді могла бути капітаном, а система глючить; що за дверима може бути купа народу, які в'ють його після цього; що намагатися ***** її, вливши в рот невідому рідину з пробірки - це тупість (та ще й спробуй це зробити, якщо вона відбивається, а в тебе одна рука зайнята). І я не змогла нічого довести. Його ще й підтримали, що поведінка логічна (ну крім пробірки). Я реально в щоці. І він мені доводить, що в реалі вчинив би так само, типа бий-біжи, що це виживання.
Коли йому пояснили, що з пробіркою - це бред, то він обрав ******* кейсом з пробірками.
Коротше, мені розхотілося з ним грати. Неадекватний якийсь. От тепер не знаю що робити. Покращити мій стан може лише помста, але можливість навряд чи буде.
Заліз у тему подивитесь, до чого ти мене питала… мова йде про гру під керуванням ШІ LLM?

- якщо є можливість повторної генерації ходів від LLM і це все одно повторюється то така логіка закладена автором гри.
- якщо є можливість - спробувати іншу модель LLM
- або можна напряму звернутись до LLM з командою

[Pause your roleplay. (тут твій запрос – наприклад)
{{char}} will not take any aggressive action towards {{user}})
Do not roleplay while writing this description.]

Заліз у тему подивитесь, до чого ти мене питала… мова йде про гру під керуванням ШІ LLM?

- якщо є можливість повторної генерації ходів від LLM і це все одно повторюється то така логіка закладена автором гри.
- якщо є можливість - спробувати іншу модель LLM
- або можна напряму звернутись до LLM з командою

[Pause your roleplay. (тут твій запрос – наприклад)
{{char}} will not take any aggressive action towards {{user}})
Do not roleplay while writing this description.]
Ні, самі керуємо, ну Майстер наглядає, відігрує за корабель.
Там взагалі я була у виграші, але просто не захотіла грати далі з таким гравцем, якому нормально бити жінку, бо йому щось там здалося.

Там взагалі я була у виграші, але просто не захотіла грати далі з таким гравцем, якому нормально бити жінку, бо йому щось там здалося.
Покращити мій стан може лише помста, але можливість навряд чи буде.

Все, я вбила свою героїню.
Вернись до життя і надери йому дупу :кручусь: (рідина з пробірки по діяла на тебе так - зробила с тебе "живу зброю" )

Останнє редагування:
Вернись до життя і надери йому дупу :кручусь: (рідина з пробірки по діяла на тебе так - зробила с тебе "живу зброю" )

Та справа не в цьому, я просто не хочу з такими грати.

Якщо серйозно - коли ви компанією грали в темі, це було красиво ...
Доречі поділюсь ідеєю...:збентежений:

- Можна попросити адмінів свторити розділ ХФ "Форумні ШІ ігри" та через проксі підключити free мовні моделі. На приклад з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- моделі типу Gemma-3-27B - free,

- перше повідомлення в темІ це буде технічний промпт (під спойлером) та вступ...

Доречі поділюсь ідеєю...:збентежений:

- Можна попросити адмінів свторити розділ ХФ "Форумні ШІ ігри" та через проксі підключити free мовні моделі. На приклад з
- моделі типу Gemma-3-27B - free,

- перше повідомлення в темІ це буде технічний промпт (під спойлером) та вступ...
Те, що ви написали - я зовсім в цьому не розуміюся. 😄
Робить що забажаєте, хто ж проти.
Бажаючі та знаючі гравці підтягнуться. 🙂

Те, що ви написали - я зовсім в цьому не розуміюся. 😄
Робить що забажаєте, хто ж проти.
Бажаючі та знаючі гравці підтягнуться. 🙂
А я нерозуміюсь на "мейстрімах" і яка була тема "компанією грали в темі, це було красиво" ...:збентежений:

коли ХФ ChatGPT був не ХФештутий і в адекваті я тут тестував гру... - працювало

https://www.kharkovforum.com/threads/sluzhba-taksi-delamen-ai-kiberpank-2077.5468512/

технічний промпт там так собі... але з тихчасів я значно прокачав свій "скіл" по створеню ШІ ведучих тектових ролевих ігор.:збентежений:

В цій темі . Точніше - що, як і коли - це не важливо, мабуть.
А ви спец, рівень високий, розумничка.

В цій темі . Точніше - що, як і коли - це не важливо, мабуть.
А ви спец, рівень високий, розумничка.
дякую :любов:

до речі, хто бажає - я можу створити ШІ ролеву гру на замовлення - це безкоштовно (бе мені не тре тьорки за админіми за "неоплачену рекламу" )

Баланк замовлення (короткий бріф опис) - надсилайте в ЛС
1. Сеттінг та лор - (опис світу)
2. персонаж/і
3. сюжет і місце дії
4. вступ
5. за бажанням - вказати с системою правил для ролевих ігор (яку) (DnD та інші)

також у мене є система правил для ролевих ігор власного автортсва

S.P.A.E.C.I.M.H. — це легка, універсальна настільна/ШІ рольова система, розроблена @alexiangel для швидкого створення персонажів, гнучкої інтеграції світу та безперешкодного використання з двигунами LLM/VLM. Система зосереджена на простоті, модульності та творчій свободі.

Подивитись портфоліо з моїми ШІ іграми можна тут

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу