Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:угу:

**
Щодо його обвинувачень, - не виключено, що вона таки підробляє нічним метеликом (не тим, що вчора постила :іржач: ). Вдень працює на поденній роботі, а вночі теж не спить. В нічних клубах точно ошивається, а ось що робить, це ще неясно.

Сподіваюся, це не прозвучало як в тім анекдоті: "Ах, знов ця клята невизначеність!" :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Кави та доброго ранку, добрих людей поруч :кава:

IMG_2359.webp

Мене реально не пускає до мами. Я вперше у житті проїхала свою зупинку на електричці. Тепер їду до кінцевої, і назад потраплю аж о пів на сьому вечора, бо нема інших електричок.

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Мене реально не пускає до мами. Я вперше у житті проїхала свою зупинку на електричці. Тепер їду до кінцевої, і назад потраплю аж о пів на сьому вечора, бо нема інших електричок.
Покатушкі)
А у мене ромашка розквітла :eek:
Переглянути вкладення 14644043

Та що там раді. Вчора з шостої ранку гризлися, розбудили мене. Ну а увечері вже не було чути. Здається вдома був хтось один з них.
Ти вже у мами нарешті? 🌸 :кава:

Ти повернешся чи залишишся там?

Я робив сьогодні в турці каву.
Це дуже класно :) Але ж кожного разу так робити ліниво :ги:
Я згодна з тобою, так цілий кавовий рітуал, це цікаво і створює настрій :угу: Але на смак, чесно кажучи, ніякої різниці :збентежений:

Це дуже класно :) Але ж кожного разу так робити ліниво :ги:

Я згодна з тобою, так цілий кавовий рітуал, це цікаво і створює настрій :угу: Але на смак, чесно кажучи, ніякої різниці :збентежений:
Ритуали вносять упорядкованість. Це дуже важливо. Зараз так точно:кава:

Іра, ти хоч кудись дісталася?:)

Мала зайшла до мене в кімнату, бачить на столику печиво, каже: це мені? А сама вже запустила руку у пакет :-)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу