Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У мене колись були сусіди з двома дітлахами. Мамаша цілий день горланила на них, а вони на неї. А ввечері її чоловік повертався з роботи і вона горланила на нього, а він на неї.

У мене колись були сусіди з двома дітлахами. Мамаша цілий день горланила на них, а вони на неї. А ввечері її чоловік повертався з роботи і вона горланила на нього, а він на неї.
Вночі хоч мовчали?

Вночі то мовчали, але рано вставали і починали кричати.:D
Хтось може пояснити, чего кричати один на одного? Я розумію кричати в лісі, коли загубився. Но к вартире не загубишься! Чого вот то влаштовувати виступ квартету "Кричу не мовчу"

Хтось може пояснити, чего кричати один на одного? Я розумію кричати в лісі, коли загубився. Но к вартире не загубишься! Чого вот то влаштовувати виступ квартету "Кричу не мовчу"
У них конфлікт інтересів.:D

Вареники ж не тільки з ягодами. З картоплею, капустою, з сиром...
Уявляєш, я десь в твоєму дописі "побачила", що ти про вареники з вишнями :рл: :-) Чого я так вирішила, незрозуміло :) Ні про які інші вареники навіть думка не майнула, як побачила слова "на пару".
А так-то да, з картоплею чи сиром (твірігом :іржач: ) - це :їжа:

Чого вот то влаштовувати виступ квартету "Кричу не мовчу"
Це як повелося у подружжя, так і йде - причому все гірше, бо діти теж підхоплюють цю манеру. Взагалі будь-які погані звички краще приживаються :-)

А якщо в них ще будуть діти, то ще діти будуть кричати цілий день.
Та я ж вже писала, що ще добре, що без дітей. Але це квартиранти, от якщо з дітьми господарі, то вже стабільніше. Хоча через поверх живуть квартиранти з трьома дітьми. Малими. Ото халепа сусідам.

Кинула дивитися той астрологічний вебінар. 20 хвилин розповідала ні про що.

ввечері її чоловік повертався з роботи і вона горланила на нього, а він на неї.
То діти хоч могли відпочити.

Це як повелося у подружжя, так і йде - причому все гірше, бо діти теж підхоплюють цю манеру. Взагалі будь-які погані звички краще приживаються :-)
Так, не можна давати поганим звичкам розвиватися, бо потім грець їх позбудешся :угу:

Я тобі розкажу. Подивись в якому домі в тебе Юпітер і Сатурн.
Ну начебто Юпітер в 9, Сатурн в 12.
Але воно розшифрувало що то означає. На тому сайті, що я посилання давала, все розшифровується. Але може ти щось інше скажеш :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу