Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Настрій: "Коли хочеться додому і під ковдру, хоча ти вже дома і під ковдрою" :D
-cat-wrapped-in-a-blanket-to-keep-warm_124715-3397.webp

Поїду додому.
Можливо навіть організую мухоморну подорож.:перекур:
Не дав часу спитати :d Поки писала попереднє, думала, зараз спитаю у Айвенго, чи буде мухоморний трип :)

Ось би так завжди у житті: тільки ти хочеш щось спитати, а всесвіт заздалегідь тобі відповідає :ги:

Не дав часу спитати :d Поки писала попереднє, думала, зараз спитаю у Айвенго, чи буде мухоморний трип :)

Ось би так завжди у житті: тільки ти хочеш щось спитати, а всесвіт заздалегідь тобі відповідає :ги:
Це трохи не по собі враховуючи як мене оприходувало минулі рази. Типу як наважитись стрибнути з прірви у глибину моря. Але є потім безцінний досвід, який більше ніяк неможливо здобути.

Виявляється, у Джека Ніколсона є фільм далекого 1967 року, який так і називається "Трип". Він написав сценарій на основі свого реального підконтрольного ЛСД-трипу в лабораторних умовах. Мухомор це інше, звісно, але багато спільного, мабуть, є. Цікаво, в Америці ростуть мухомори? :)

Це трохи не по собі враховуючи як мене оприходувало минулі рази. Типу як наважитись стрибнути з прірви у глибину моря.
Я думала, ти порівняєш зі стрибком з *****утом)
Але є потім безцінний досвід, який більше ніяк неможливо здобути.
Ну шо сказати. Ти дуже сміливий.

А я оце сиджу малюю. В тому додатку, що колись вам показувала. Почала, коли на роботу їхала - в метро. Кілька днів малювала, і так сподобалося, що і дома продовжила. Але тепер я свою картину малюю, а не ту, що в інеті бачила. Так легше. Якщо тільки знаєш що хочеш зобразити. От прямо мені подобається!
Воно, звісно, примітивне, ніби дитина малювала, але прикольно :)
А нам показати? :дивитись:

Виявляється, у Джека Ніколсона є фільм далекого 1967 року, який так і називається "Трип". Він написав сценарій на основі свого реального підконтрольного ЛСД-трипу в лабораторних умовах. Мухомор це інше, звісно, але багато спільного, мабуть, є. Цікаво, в Америці ростуть мухомори? :)

Це тоді було модно. У стилі хіппі.

Ох, ці підковдрові подорожі.. :іржач: Хоч не просто так? Одночасно дивилася щось? :) Я зараз дивлюся знов-таки детективний серіал, але на цей раз серйозний, "Зникаючий трикутник", 2023, Ірландія.
Сюжет про 1995 рік, на столах в поліції бачу пузаті компи тих років. :)

Ох, ці підковдрові подорожі.. :іржач: Хоч не просто так? Одночасно дивилася щось? :) Я зараз дивлюся знов-таки детективний серіал, але на цей раз серйозний, "Зникаючий трикутник", 2023, Ірландія.
Сюжет про 1995 рік, на столах в поліції бачу пузаті компи тих років. :)
Я зараз почала шпигунський. Так і називається "Місто шпигунів" Берлін 1961 рік

Сьогодні у мене "німецька вечеря": тушкована капуста з сосисками :їжа: Взагалі-то я її смажила як картоплю, але блюдо чомусь називається тушкована, ну нехай буде. В Німеччині, здається, квашену тушать.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу