Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
1929 рік. Жахливі злидні, сім'я живе в тісній халупі. Мати років 50+, дві дорослі доньки, старша заміжня, ії чоловік тут же з ними живе, ще купа дітей (чи матері, чи вже доньки, ще не зрозуміло). Менша сестра з сил вибивається, намагаючись прогодувати рідних. Старша з дітьми. ЇЇ чоловік задирається до меншої, типу ти шльондра, звідки приносиш гроші. Менша каже старшій сестрі: твій чоловік - дармоїд!
Старша відповідає:
- То й що? У мене він хоча б є!

:підстолом: :рл:

Логічно, шо.
Треба вийти заміж за безробітнього ледаря, народити купу дітей, страждати від злиднів. Але гордо, бо заміжня :іржач:

Що там твої сусіди? Що читаєш?
Сусідів не чути ))
Нічого не читаю, заборонили ж. Малюю. Хоча це взагалі не краще, бо голову ж нахиляю так само. Але не можу придумати собі заняття, щоб уникнути цього. Ото хіба кіно дивитися. Але малювати дуже хочеться.

:угу:

**
Щодо його обвинувачень, - не виключено, що вона таки підробляє нічним метеликом (не тим, що вчора постила :іржач: ). Вдень працює на поденній роботі, а вночі теж не спить. В нічних клубах точно ошивається, а ось що робить, це ще неясно.

Сподіваюся, це не прозвучало як в тім анекдоті: "Ах, знов ця клята невизначеність!" :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Кави та доброго ранку, добрих людей поруч :кава:

IMG_2359.webp

Мене реально не пускає до мами. Я вперше у житті проїхала свою зупинку на електричці. Тепер їду до кінцевої, і назад потраплю аж о пів на сьому вечора, бо нема інших електричок.

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Мене реально не пускає до мами. Я вперше у житті проїхала свою зупинку на електричці. Тепер їду до кінцевої, і назад потраплю аж о пів на сьому вечора, бо нема інших електричок.
Покатушкі)
А у мене ромашка розквітла :eek:
Переглянути вкладення 14644043

Та що там раді. Вчора з шостої ранку гризлися, розбудили мене. Ну а увечері вже не було чути. Здається вдома був хтось один з них.
Ти вже у мами нарешті? 🌸 :кава:

Ти повернешся чи залишишся там?

Назад
Зверху Знизу