Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 53028
Повідом.: 53028
Хочу щоб увімкнули опалення. Відсутність тепла не дозволяє насолодитися прибиранням
А в мене його тепер не на один день. Кілька днів пішло тільки на те, щоб від кота все сховати, а тепер оте все не тільки назад витягти, а й усю квартиру перемити і продезинфікувати. Не знаю з якого боку й братися. Беруся за одне, потім хапаюся за інше... 
А в мене його тепер не на один день. Кілька днів пішло тільки на те, щоб від кота все сховати, а тепер оте все не тільки назад витягти, а й усю квартиру перемити і продезинфікувати. Не знаю з якого боку й братися. Беруся за одне, потім хапаюся за інше... 
Останнє редагування:

Ну зрозуміло як - просто інших варіантів не було, а крім того я не уявляла всіх складнощів і думала, що як тільки обробиш, то за добу все подохне.

Випрала косметички, і сумки. Почуваюся ще більш вільно і майже фізично відчуваю чистоту навколо. Я ж тепер можу поставити чашку на тумбочку, а після того на стіл! А грушу можу положити на покривало. Але ще не все. Штори мене дуже бентежать, я ж з ними контактую кожного дня. А в мене ще холодно, і прання ще на два рази, а вчорашнє ще не висохло. Але все одно...