Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ога, а яким чудом ясно не вдавалися в деталі. Кому воно цікаво.
Коли станеться, тоді дізнаємося :)
Як сказала моя подруга про це "Тобі чомусь не соромно вступати в аб"юзивни стосунки та руйнувати себе, а подякувати військовим - соромно.. Люди, що з вами не так" (с)
Люди ж так не розмірковують: соромно мені чи ні? Мабуть ні, тоді... і т.д. Люди опираються на досвід, звички та інші фактори і діють відносно цього.
Ну а порівнювати стосунки і подяку - то зовсім з різних галузей.

Принесу сюди, бо це шедевр! :клас:

Якщо жінка забажала
біле золото до свята
Треба взяти пасатіжи
та піти к сусіду в гости
Бо у нього, у коморі
десь ввалявся алюміній
Візуально також білий,
В темряві він буде схожий.
Як ти виживеш не знаю
Можу викликать швидку
© E.N
:іржач:

Не знала я таке про Скорпів :)
А ти, Ф'ям, мені казала, що це Лев проявляється - людей розважати, а виходить, що це і в самого Скорпа ?
Скорпи люблять і вміють розважати людей, які подобаються, завваж :угу: А Леви можуть розважати і людей, які і не обов'язково подобаються особисто - ну от як актор публіку. В цьому різниця.

Скорпи люблять і вміють розважати людей, які подобаються, завваж :угу: А Леви можуть розважати і людей, які і не обов'язково подобаються особисто - ну от як актор публіку. В цьому різниця.
А! Ні, я не люблю розважити тих, хто не подобається. Я з ними взагалі спілкуватися не хочу.

Оце щойно отаке підсунув ФБ. Тепер я оце хочу. Хотіть тепер і ви :-)
1698522593091.webp

А! Ні, я не люблю розважити тих, хто не подобається. Я з ними взагалі спілкуватися не хочу.
Наприклад, ти пропонуєш якийсь конкурс чи флешмоб. Хіба ти знаєш у ФБ усіх тих, хто пише вірші, може там повно таких, які б тобі особисто не сподобалися. Але робиш для них розвагу. Ось в таком сенсі. Розважати і спілкуватися - не пов'язані речі.

Наприклад, ти пропонуєш якийсь конкурс чи флешмоб. Хіба ти знаєш у ФБ усіх тих, хто пише вірші, може там повно таких, які б тобі особисто не сподобалися. Але робиш для них розвагу. Ось в таком сенсі. Розважати і спілкуватися - не пов'язані речі.
Я не для них роблю, вони - то побічний ефект. От як я тут в темі не усіх любила, але ж коли конкурси влаштовувала, то і вони могли долучатися. Але робила я не для них.
Крім того, група в фб - то взагалі окрема історія. Там флешмоби не стільки для того, щоб розважати когось, скільки для підтримки існування групи.
Ну і наостанок... Я так розумію, ти цим хотіла сказати, що ти б не стала так робити? Тобто якщо конкурс, то ти знаючи, що є люди, які тобі не подобаються, не будеш його проводити? Я думаю, що маже всі, хто щось влаштовує на загал, не заважають на симпатії до людей (якщо це не вузьке коло, куди ти сам запрошуєш когось).
Про спілкування я написала в такому сенсі: я не люблю їх розважати, я навіть спілкуватися не хочу з ними, не те, що розважати.

Треба зробити :угу: я оце влітку попрала ( не в сенсі прання, а в сенсі попирання) мамині рецепти і зробила вареники не на пару, як вона робить, а варені у воді, з заварного тіста. То мені дуже сподобалися. Можна й повторити.

Я не для них роблю, вони - то побічний ефект. От як я тут в темі не усіх любила, але ж коли конкурси влаштовувала, то і вони могли долучатися. Але робила я не для них.
Крім того, група в фб - то взагалі окрема історія. Там флешмоби не стільки для того, щоб розважати когось, скільки для підтримки існування групи.
Ну і наостанок... Я так розумію, ти цим хотіла сказати, що ти б не стала так робити?
Ще й як би стала :угу: Я взагалі хочу сказати, що усе, що ми, люди, нібито робимо для когось, ми робимо для себе :)

я оце влітку попрала ( не в сенсі прання, а в сенсі попирання) мамині рецепти і зробила вареники не на пару, як вона робить, а варені у воді, з заварного тіста. То мені дуже сподобалися.
:клас: Я не їла парові, тож не можу порівнювати.. А ти можеш описати різницю? :)
Щодо рецепту - я б в тісто додала кефіру і посмажила як пиріжки :D (Не пропоную тобі так робити, просто кажу про себе; я вареники з ягодами не розумію :))

:клас: Я не їла парові, тож не можу порівнювати.. А ти можеш описати різницю? :)
Щодо рецепту - я б в тісто додала кефіру і посмажила як пиріжки :D (Не пропоную тобі так робити, просто кажу про себе; я вареники з ягодами не розумію :))
Вареники ж не тільки з ягодами. З картоплею, капустою, з сиром...
Різниця така, що у вареників на пару тісто схоже на дріжджове, воно з маленькими дірочками, більш пухке, а у варених у воді - гливке.

Знов ця зараза не дала виспатися. Сваряться третій день, але сьогодні дзявулить години із сьомої ранку. Щось в мене таке відчуття, що скоро битися почнуть, причому вона - його.
От тільки не можу зрозуміти - вона зараз прибирання робить чи речі збирає. Ну і все це, звісно, під голосовий акомпанемент. Але вона реально казиться, там такий виск неадекватний.

Драма розгортається...
- На роботу - й додому, зрозуміла?
Вона щось незрозуміле верещить у відповідь. Потім:
- Больно! Та больно, *****!

От тільки не можу зрозуміти - вона зараз прибирання робить чи речі збирає.
Речі зручніше всього викидати через вікно.

Драма розгортається...
- На роботу - й додому, зрозуміла?
Вона щось незрозуміле верещить у відповідь. Потім:
- Больно! Та больно, *****!

Це уже мордобой розгортається.

Це уже мордобой розгортається.
Та ще ні. Я так думаю, що він її не пускав, щоб йшла.
Ну чого цим *****ами було не пожити разом спочатку, а потім одружуватися? А тепер стільки грошей вгатили у весілля, і за кілька місяців розлучитися...

Та ще ні. Я так думаю, що він її не пускав, щоб йшла.
Ну чого цим *****ами було не пожити разом спочатку, а потім одружуватися? А тепер стільки грошей вгатили у весілля, і за кілька місяців розлучитися...
Жахливо звичайно, але деяким людям офіційний шлюб – це тригер для запуску нестерпного життя.

Доброго ранку нам усім, з добром та кавою:кава:

Назад
Зверху Знизу