Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Ну и зря вы так решили, я всегда за Украину.

:)
Враховуючи обставини, ми набагато цивілізованіші деяких країн.
Реформи відбувалися, але вони не були чарівною паличкою... Вони б спрацювали протягом пари дисятиліть, ИМХО

Мої квіти цвітуть, незважаючи на обставини :любов:

0e550da2f3437d8e0e63.webp

:)
Враховуючи обставини, ми набагато цивілізованіші деяких країн.
Реформи відбувалися, але вони не були чарівною паличкою... Вони б спрацювали протягом пари дисятиліть, ИМХО
Гадаю, нещастя, яке спіткало нашу країну, стане одночасно і поштовхом до прискореного розвитку. Допомога Європи та США, знову ж таки.

ми набагато цивілізованіші деяких країн
Ти про рашу? Це взагалi не країна, а чорна дірка на глобусі, з якої лiзе антиматерiя. Говорячи про цивілізованість, я мала на увазі нормальні країни.

Мої квіти цвітуть, незважаючи на обставини
:клас:

Я ж таки кілька днів тому списалася з тією дівчиною. А вона сказала: добре, що ти написала, бо я забула відповісти.
Сподіваюсь, що так воно і є, а не, що я тоді подумала.

Доброго ранку, незламні :кава: :)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ты слышала песню от МюслиUA, где нарезка интервью президента одного из футбольных клубов и агрария?

Так я її можу не слухать, хай слухають інші, кому те байдуже. То я тоді Капюшону написала, бо він пісню саме мені адресував.

Ты слышала песню от МюслиUA, где нарезка интервью президента одного из футбольных клубов и агрария?
Це прекрасно! :D (забула, ти ж зі мною не розмовляєш).
Ну то й так, на загал кажу. Сподобалось ще оце, не нове:

Легендарний український воротар Олександр Шовковський у себе в Інстаграмі потролив російську мову, вказавши на її обмеженість:

Назад
Зверху Знизу