Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лена каже, що йому на вигляд місяця чотири. Мати Василева, я виростила Ґарґантюа! А мріяла ж про невеличке кошенятко :rolleyes:
Пішла зняла мірки з свого:D Від лопаток до хвоста -20/22 см, обхват тушки, де грудка - 29\30 см:D Точно поміряти неможливо - викручується :D

Лено, ще треба зважити :) Мій уже важкенький. Гадаю, що півтора кіло точно є, а може й більше.

Доброго ранку! Нам добра з теплом :кава:
563004841_24989719183994204_1753102370336315167_n.webp

Цей кіт недресируємий :незнаю:
Знову поліз у відро - вже навчився зсувати кришку. А у мене в руці була чашка з водою. Ну я на нього і вилила. Втік.
Прийшов через 2 хв! ?
Я на той момент витерла мокру підлогу, а мокру ганчірку, на якій він полюбив сідати біля відра, залишила поряд - як перепону. Він понюхав відро (а там нічого цікавого зараз нема) і сів на ту мокру ганчірку. І сидів! :іржач: не знаю чи він відчув взагалі, що вона мокра :-)
Зате я придумала як відучити його кусати пальці. Ну таку моду взяв - спочатку пробний легенький кусь, а потім вже і нормальний. Хоча я навіть легенького не дозволяю. І оце знову куснув. А я палець йому далі в рот запхнула. Йому це не сподобалося :-) Потім ще раз спробував, а я теж повторила. Більше не поривався :-)

Мене так завантажили роботою на роботі! Вже й вдома до ночі працюю. Дурною роботою! Стільки дрібних виправлень! А ще переклади на англ. Через чат жпт, але ж це теж час, а він ще й по-різному перекладає, то довелося все під один стиль підганяти. Вже тиждень оце все роблю. А потім ще й була змушена третину роботи видалити, бо хтось передумав, щоб ці дані були :рл: Навіть не пам'ятаю, щоб займалася колись такою маячнею.
Для Дії стараємося :rolleyes:

Цей кіт недресируємий :незнаю:
Знову поліз у відро - вже навчився зсувати кришку. А у мене в руці була чашка з водою. Ну я на нього і вилила. Втік.
Прийшов через 2 хв! ?
Я на той момент витерла мокру підлогу, а мокру ганчірку, на якій він полюбив сідати біля відра, залишила поряд - як перепону. Він понюхав відро (а там нічого цікавого зараз нема) і сів на ту мокру ганчірку. І сидів! :іржач: не знаю чи він відчув взагалі, що вона мокра :-)
Зате я придумала як відучити його кусати пальці. Ну таку моду взяв - спочатку пробний легенький кусь, а потім вже і нормальний. Хоча я навіть легенького не дозволяю. І оце знову куснув. А я палець йому далі в рот запхнула. Йому це не сподобалося :-) Потім ще раз спробував, а я теж повторила. Більше не поривався :-)
Ніччю добралися до пакета з кормом. Скільки з'їли навіть не уявляю. Мали розвантажувальний день:D

Ніччю добралися до пакета з кормом. Скільки з'їли навіть не уявляю. Мали розвантажувальний день:D
Я своєму дала трохи більше, але не гралася, бо ніколи ж. Ну то він лягав спати. Знову відрижка, хоча то може через те, шо їсть швидко та повітря хапає :незнаю: Чого він так спішить, в нього ж ніхто ніколи не відбирав їжу. Мабуть з голодухи, ото коли мало їв, як хворів.
І все одно потім ходив по кухні і шукав крихти.

Лено, який у твого вік? У мого юлизько 3 міс. А може вже і є :незнаю:
Мати Василева! Таке враження, що він у мене вже місяці 4 живе.

І як же він смердить, це ж капець. Може це від корму залежить....

Весь час намагається схопити кігтями за волосся, коли на мені лежить. Пригрозила. Тепер гризе бігунок від молнії :rolleyes: Ну це просто шкода якась, а не кіт. А куртку взагалі не можу надіти. Це домашня, я в ній сиділа, коли холодно. Але там пластмасові "дзвіночки" на шнурках. І він мене атакує, просто неможливо відбитися.

Лено, який у твого вік?

27 жовтня буде 4 місяца

І як же він смердить, це ж капець. Може це від корму залежить....

Та не повинен він прям аж так. Це ж молода тваринка. Може ще не все добре з животом?

Та не повинен він прям аж так. Це ж молода тваринка. Може ще не все добре з животом?
Ну, звісно, що не добре, здуття ж. Але сьогодні в Тредсі прочитала, люди пишуть, що є така реакція на певний корм.

А чого я не додумалася собі в ноги положити пляшку з гарячою водою? Постіль льодяна навіть крізь шкарпетки. Хоч у кота одну забирай :-) бо не хочеться вже вставати організовувати.

Назад
Зверху Знизу