Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 53163
Повідом.: 53163
Re: Зазеркалье
Мені сьогодні снилися аж три кубла кошенят. Пам'ятаю, що за сонником це клопоти і неприємності, але раніше як снилися, то все було норм. А кошенята гарненькі, куйовдилися там..
Щоправда, коли вони зістрибнули, стався невеличкий вибух біля них, трохи спалахнуло, їм зовсім не зашкодило, вони навіть не злякалися, а от мені уві сні аж вуха позакладало. Я прокинула, лежу і думаю: чи насправді щось почула чи наснилося... Отакі зараз сни.
Мені сьогодні снилися аж три кубла кошенят. Пам'ятаю, що за сонником це клопоти і неприємності, але раніше як снилися, то все було норм. А кошенята гарненькі, куйовдилися там..
Щоправда, коли вони зістрибнули, стався невеличкий вибух біля них, трохи спалахнуло, їм зовсім не зашкодило, вони навіть не злякалися, а от мені уві сні аж вуха позакладало. Я прокинула, лежу і думаю: чи насправді щось почула чи наснилося... Отакі зараз сни.
Ну и зря вы так решили, я всегда за Украину. Но. Украина пока не очень цивилизованная страна, разве это не так? Разве она такая, как Германия, Австрия, Швейцария, Нидерланды, Италия, Испания, Польша, Чехия и прочие страны Европы? Наша страна пока что только стремится стать такой. Хотя бы как Польша. И безусловно, станет. По прогнозу, спустя 3,5 года. 

. Ну и ну.