Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Я так хочу съездить домой. Но ссыкотно.
Именно съездить и вернуться? Подожди ещё, дорогая, может, вскоре (т-т-т!) станет ясно, что орки уже окончательно убрались из пределов области...

Именно съездить и вернуться? Подожди ещё, дорогая, может, вскоре (т-т-т!) станет ясно, что орки уже окончательно убрались из пределов области...

Да, вещи взять.
Пока их только больше становится.
Смотрю на карту и мне дурно.

А у меня ж и хорошее есть что сказать.
Тетя после инсульта восстанавливается. Ее выходили в условиях оккупации и дефицита лекарств. Уже дома. Мыслит связно.
Она малую ни разу не видела.
Очень хочу собраться всем нашим женским кружком.
:кава:

Если мне нравилась Германия, это не означает то, что ты написала почему-то подписавшись мной о моей стране.
Ты в каком городе там? Мне из Гамбурга видос прислали пару дней назад - снега навалило, как на Рождество :D

Егор Фирсов
20 ч. ·
Вчора я працював в Бучі. Ми зайшли з саперами на територію ЖК, який захопили окупанти. Усе навколо було пограбовано та розбито вщент...
Йду, а на зустріч мені ця милота. Одразу взяв на руки. Погладив. Милота почала мурчати.
Одразу думка - забрати собі. Але багато роботи. І як везти? Відігнав думки. Відпустив. Пухнастий довго йшов за нами, було зрозуміло, що він домашній, але тепер жити йому нема де.
Переспав ніч. І думаю: ось якщо раптом сьогодні зустріну, то як би там не було - точно заберу.
Так і сталось, після роботи у вечорі спеціально поїхав на те ж саме місце - а він сидить, немов мене чекає. Взяв на руки. Знову мурличе.
Поїхали до дому лікувати лапи, бо порізав усі від побитого скла.
Ніби дівчинка. Назвав Буча. Яке тут ще може бути ім'я.

ce3ceeea2f79a642f.webp

277745908_5615522255130745_8338451242741946304_n.jpg

Пан Коцький. Коти і котячі

Це Бері. Наша домашня красунька.
Місяць в селі (на дворі вигулюють під наглядом) і вже вправна мисливиця.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну и зря вы так решили, я всегда за Украину.

:)
Враховуючи обставини, ми набагато цивілізованіші деяких країн.
Реформи відбувалися, але вони не були чарівною паличкою... Вони б спрацювали протягом пари дисятиліть, ИМХО

Мої квіти цвітуть, незважаючи на обставини :любов:

0e550da2f3437d8e0e63.webp

:)
Враховуючи обставини, ми набагато цивілізованіші деяких країн.
Реформи відбувалися, але вони не були чарівною паличкою... Вони б спрацювали протягом пари дисятиліть, ИМХО
Гадаю, нещастя, яке спіткало нашу країну, стане одночасно і поштовхом до прискореного розвитку. Допомога Європи та США, знову ж таки.

ми набагато цивілізованіші деяких країн
Ти про рашу? Це взагалi не країна, а чорна дірка на глобусі, з якої лiзе антиматерiя. Говорячи про цивілізованість, я мала на увазі нормальні країни.

Мої квіти цвітуть, незважаючи на обставини
:клас:

Я ж таки кілька днів тому списалася з тією дівчиною. А вона сказала: добре, що ти написала, бо я забула відповісти.
Сподіваюсь, що так воно і є, а не, що я тоді подумала.

Назад
Зверху Знизу