Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Подивилася новенький британський серіал. 2025 року.
,, Обурливі,,.
Про сестер Мітфорд, троюрідних племінниць Черчилля.
Період с 1932 по 1939, Англія, арістократи.
Одна сестра - Діана - покинула чоловіка, одного з багатших у Англіі і зійшлася з лідером фашістів у Англіі. Черчиль потім їх посадив у тюрьму, у 40кових....цього ще у серіалі не показали.
Друга - Юніті - закохалася у Гітлера. Познайомилася з ним, вступила у його партію. Потім , с початком другої світової, вистреліла собі у голову .
Дебора - вийшла заміж за герцога Девонширського і стала герцогінею Девонширською.
Джесіка - вийшла заміж за лорда-комуніста і сбігла з ним у Іспанію воювати проти ******ів.
Ненсі Мітфорд - стала відомою письменницею, і описала їх життя у книгах, метафорично.
Є серіал по її найвідомішій книзі '' В пошуках кохання,,.
Англія, життя до війни, потім початок второї світової, бомбордування Лондона - і кохання.
Теж непоганий.
Може, кто подивиться, зьомкі гарні. В обох серіалах. 😊

Подивилася новенький британський серіал. 2025 року.
,, Обурливі,,.
Про сестер Мітфорд, троюрідних племінниць Черчилля.
Період с 1932 по 1939, Англія, арістократи.
Одна сестра - Діана - покинула чоловіка, одного з багатших у Англіі і зійшлася з лідером фашістів у Англіі. Черчиль потім їх посадив у тюрьму, у 40кових....цього ще у серіалі не показали.
Друга - Юніті - закохалася у Гітлера. Познайомилася з ним, вступила у його партію. Потім , с початком другої світової, вистреліла собі у голову .
Дебора - вийшла заміж за герцога Девонширського і стала герцогінею Девонширською.
Джесіка - вийшла заміж за лорда-комуніста і сбігла з ним у Іспанію воювати проти ******ів.
Ненсі Мітфорд - стала відомою письменницею, і описала їх життя у книгах, метафорично.
Є серіал по її найвідомішій книзі '' В пошуках кохання,,.
Англія, життя до війни, потім початок второї світової, бомбордування Лондона - і кохання.
Теж непоганий.
Може, кто подивиться, зьомкі гарні. В обох серіалах. 😊
Я десь тижні два тому його теж знайшла, захопилася і хотіла "усе покинути і почати кульки надувати", тобто терміново дивитися, але на щось відволіклася :) У мене було навпаки. Я спочатку читала про відомі британські сім'ї, а тоді вже вийшла на серіал.
В цій дивовижній родині Мітфорд було 7 дітей, хто ******и, хто антифашисти. Хоча так же воно й буває, на жаль. Дякую, що нагадала про серіал. 💐

1. Ненсі Мітфорд (28 листопада 1904 - 30 червня 1973) - письменниця, біограф і журналістка. Під час Другої світової війни Ненсі завела роман з офіцером руху Вільна Франція Гастоном Палевскі, який став любов'ю до всього її життя. Після війни жила у Франції.

2. Памела Мітфорд (25 листопада 1907 - 12 квітня 1994). Перебувала у шлюбі з фізиком, мільйонером Дереком Джексоном, який був бісексуалом. Розлучилася. У неї був закоханий Джон Бетчеман - британський поет і письменник. Однак Памела вступила у стосунки з жінкою — італійською наїзницею Джудіттою Томмазі — і прожила з нею решту життя.

3. Томас Мітфорд (Tom; 2 січня 1909 - 30 березня 1945). Здобув освіту в Ітонському коледжі, де був близьким другом Джеймса Ліз-Мілна — письменника, історика та біографа. Був коханцем танцівниці, хореографа та актриси Тіллі Лош, яка тоді була одружена з англійським поетом та аристократом, меценатом сюрреалістичного мистецтва Едвардом Джеймсом. Підтримував англійський фашизм; після відмови воювати в Європі був під час Другої світової війни направлений служити до Бірми, де загинув під час воєнних дій.

4. Діана Мітфорд (17 червня 1910 - 11 серпня 2003) - літературний критик та автор автобіографічних творів. У 1929-1932 роках була одружена з Браяном Гіннесом, 2-м бароном Мойна; у 1936-1980 роках - за сером Освальдом Мослі, засновником Британського союзу ******ів. За симпатії до ******ів під час Другої світової війни перебувала у лондонській в'язниці Холлоуей. До кінця життя не зреклася ні від Гітлера, ні від фашизму.

5. Юніті Мітфорд (Bobo, 8 серпня 1914 - 28 травня 1948). Прихильниця ідей націонал-соціалізму; поклонялася Адольфу Гітлеру, можливо, була його коханкою; деякий час жила в Німеччині, де спробувала застрелитися в день оголошення Британією війни ******ської Німеччини. Померла від менінгіту, викликаного набряком головного мозку навколо кулі, що залишилася після спроби суїциду.

6. Джессіка Мітфорд (Decca; 11 вересня 1917 - 22 липня 1996) - журналістка, письменниця та громадська діячка. Вийшла заміж за свого троюрідного брата Есмонда Роміллі, Британського антифашиста, учасника міжнародних бригад під час громадянської війни в Іспанії. 1939 року вони переїхали до США. Роміллі загинув у листопаді 1941 року. Вдруге вийшла заміж за американського юриста Роберта Тройхафта, разом з яким займалася захистом цивільних прав. Обидва до 1958 року були членами Комуністичної партії США.

7. Дебора Мітфорд (Debo; 31 березня 1920 - 24 вересня 2014) - письменниця та мемуаристка. Була одружена з Ендрю Кавендішем, 11-м герцогом Девонширським. Разом із чоловіком перетворили його батьківський будинок Чатсуорт-хаус на один із найуспішніших британських аристократичних будинків.

Рахуємо. 3 ******а, 2 антифашиста, 1 лесбі з незрозумілою позицією, і ще одна нормальна з незрозумілою позицією :)

506403778_24003508582615274_8164285553134696625_n.webp

Конкретно, коли Британія об'явила війну Гітлеру, цього вона не змогла витримати :-) :рл: Це дуже дивний вчинок, м'яко кажучи. Може, це вона зробила через роздрай: кому співчувати, рідній Британії чи "коханому"? :незрозумію: У фільмі пояснюється?

Конкретно, коли Британія об'явила війну Гітлеру, цього вона не змогла витримати :-) :рл: Це дуже дивний вчинок, м'яко кажучи. Може, це вона зробила через роздрай: кому співчувати, рідній Британії чи "коханому"? :незрозумію: У фільмі пояснюється?
Вона с дитинства була особливою дитиною. Якась екзальтована до крайнощів. ( я читала пару книжок про феномен сестер Мідфорд, різні авторки, але доступ до інтерв'ю та писем, ,,мемуарів,, сестер у них був). Юніті хотіла, щоб Англія сприйняла Гітлера, а не воювала з ним. Та й пообіцяла Діані, що якщо буде війна, вона вб'є себе з пістолета, що їй подарував фюрер. Так і зробила, але вижила інвалідом. В Англіі пліткували, що вона була коханкою фюрера і навіть була вагітна....Хто зна, але вона влаштовувала йому істерики, в серіалі щось таке показали...
В Германії їі теж не любили, англічанка, думали, що шпіонка, племінниця Черчілля, ворога. В Англії- що шпіонка Гітлера. А вона робила, що хотіла. Їх так виховали - свободні і жили страстями. Я так думаю .😁

Чат gpt тепер працює і як стиліст :кльово:

Чат gpt тепер працює і як стиліст :кльово:

Почитала коменти.. Ну що сказати, людство того й дивися скоро остаточно зільється розумом з ШІ :-)
І в магазин за продуктами з ним ходять, і поради питають по усіх питаннях.. Якась деградація. :ги:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Вона с дитинства була особливою дитиною. Якась екзальтована до крайнощів. ( я читала пару книжок про феномен сестер Мідфорд, різні авторки, але доступ до інтерв'ю та писем, ,,мемуарів,, сестер у них був). Юніті хотіла, щоб Англія сприйняла Гітлера, а не воювала з ним. Та й пообіцяла Діані, що якщо буде війна, вона вб'є себе з пістолета, що їй подарував фюрер. Так і зробила, але вижила інвалідом. В Англіі пліткували, що вона була коханкою фюрера і навіть була вагітна....Хто зна, але вона влаштовувала йому істерики, в серіалі щось таке показали...
В Германії їі теж не любили, англічанка, думали, що шпіонка, племінниця Черчілля, ворога. В Англії- що шпіонка Гітлера. А вона робила, що хотіла. Їх так виховали - свободні і жили страстями. Я так думаю .😁
Подивилася вже 3 серії, дуже цікаво! :клас: А яка ж красива жінка Діана.. Щодо головної героїні, Ненсі - ох і не пощадили її автори серіалу! :-) Ну таку ж вже актрису вибрали.. Божечки.. "обійняти і плакати".. :-)

Лена, приєднуйся до нас дивитися серіал! Там дуже прикольно, з таким англійським гумором :)

Наприклад (спойлерну трохи).

Та сама некрасива дівчина вже 4 роки чекає пропозиції від М.
Вчергове приходить на побачення, сяючи очами і усіляко "підморгуюючи":
- Ти сказав по телефону, що хочеш повідомити мені щось дуже важливе! ну??

- Бееее... Меее... Я хотів сказати, що дуже люблю тебе!

- Ах так?! Я витратила купу грошей, збираючись у це кафе! Я позичила плаття у подруги! Я зробила зачіску! А ти всього лише любиш!!"
:-)

Щодо головної героїні, Ненсі - ох і не пощадили її автори серіалу! :-) Ну таку ж вже актрису вибрали.. Божечки.. "обійняти і плакати".. :-)
Я теж була у щоці...Знайшла їх фото у інтернеті, усі гарні зовні.
Страшків не було. 😁

Назад
Зверху Знизу