Статус: Офлайн
Повідом.: 36764
Повідом.: 36764
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А хатинка якась японськаДобрий вечір, ми з України!
![]()

Та нічого. Зберемось до купиРозкидало нашого брата/сестру по світу![]()

Він тебе ловів? На морді ні грама каяттяБандитський кіготь зачепив
![]()

Весь час намагається ловитиВін тебе ловів? На морді ні грама каяття![]()
Хоча я такі ігри не підтримую. А ще весь час хоче кусати. Питаю у ветклініці: може йому не два, а три місяці, і в нього ріжуться зуби? А мені відповідають: ні, не ріжуться, то характер такий 
Ну значить треба йому різноманітних іграшок може вибере себе щось "на зуб" ( не треба бігти купляти!) Можна щось з того що є вдома - у мене в ходу кусок штучного хутра, зав'язаний вузлом, пластиковий павук, довга бельєва мотузка також з великим вузлом(вона улюблена, тягає за собою) пара коркових пробок від шампанськогоВесь час намагається ловитиХоча я такі ігри не підтримую. А ще весь час хоче кусати. Питаю у ветклініці: може йому не два, а три місяці, і в нього ріжуться зуби? А мені відповідають: ні, не ріжуться, то характер такий
![]()
, ну і три м'ячика, різних на дотик ( подобається такий, який зубами можно вхопити) але ганяють всі. Тому м'ячики зникають, потім знаходяться. М'ячики купляла колись давно, вони не дороги. А ще зм'ятий лист бумаги А4 у кулю
Але - намагається тиріти олівець і вчора кусав ніжку табуретки
ЄНу значить треба йому різноманітних іграшок може вибере себе щось "на зуб"
Кусає в основному вузли з тканини, які імітують мишку
Ще є фантик на мотузці, який імітує метелика, його теж гризе, але, звісно, це менш приємно. М'ячика три штуки, але не кусабельні. Поки що не знаю про який ти м'ячик. Боюся, щоб не відгриз та не проковтнув шматок гуми. А! Меблі гризе