Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якби кішка, то ймовірно назвала б Рися.
Якби в мене була не кішка, а кіт - я б назвала його СебАстян, для своїх - Басік. ? Бася. Баська.
В експодруги був кіт Бася на честь баскова.
Він і так гризе. Тому Рекс підходить :-)

Сьогодні Рексік поводився чемно, не заважав мені спати. Ну і до того ж я взяла товстішу ковдру, через неї не так чути, як він навалюється на мене :-)
Але кляті сусіди знову збудили о п'ятій і після того я лише дрімала. Щоб їм так спалося як мені. ****и.
А Рексік - молодець ?

Гарненький він у вас. Якщо буде настрій, новеньке фото би....?

Гарненький він у вас. Якщо буде настрій, новеньке фото би....?
IMG_20251008_074617.webp

Та не схоже що змерз. Норм в хаті. Хтось просто видрихся днем. Гаррі це все набридло і він погнав цього пісклю кудись. Якийсь час було тупотіння, сопіння, шипіння, а потім все стихло:D

Leonardo не зміг в анімацію :збентежений:

Grok на запит: "ніщо не рухається, окрім кінчиків короткого волосся на голові у правому верхньому кутку" :rolleyes:

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Grok на запит: "ніщо не рухається, окрім кінчиків короткого волосся на голові у правому верхньому кутку" :rolleyes:

Ух ти! Молодець який! Платний?

Випробували автогодівницю. Ну що сказати - прикольна штука. Цікаво на скільки її вистачить, бо в мене відчуття, що кіт почне її ламати, щоб добути їжу :-) Думаю про те, щоб зварити залізний ящик, куди він не зможу пролізти, і залишити отвір для ємності з кормом :-)
Яке щастя, що він ще не в курсі, що торохтіння посуду і шелест пакетів пов'язаний з їжею. Хоча все одно доводиться ховатися, бо бачить же, що жую.

Другий день виношу його в сумці погуляти ненадовго, бо скоро ж їхати. Кричить.

Ух ти! Молодець який! Платний?
Безкоштовно, не ідеально, але спроб вистачає. Про всяк випадок, реєструвався з додатка на смартфоні та підтверджував, що дорослий, для можливості генерації контенту 18+.

Назад
Зверху Знизу